Özgürlük Savaşçısı

izlenmeyecek kadar köötü bir film değil 10/8
onur-dersim
onur-dersim

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film harbiden güzel badka lafım yok
voodoo25
voodoo25

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Çok yanlış oyuncular oynamış diye düşünsemde bu film muhteşem . şöyle düşünüyorumda jason statom lando bloom burt reynolds yerine liam nilson olsaydı neler olurdu diye :) ama son zamanlarda savaş filmlerinde bence akılda kalanlardan biri oldu . mutlaka izleyin
murtega23
murtega23

28 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bana kalırsa film iyi ve güzel aksiyonuyla izleyiciyi sürüklemektedir. Yalnız filmin gereksiz uzatılması film adına bir dezavantaj olmasına rağmen yinede görülmesi gereken bir film. İzlenmesini tavsiye ediyorum.
omur-gun
omur-gun

25 Ekim 2005 tarihinde eklendi
bu film bence cok saglam olacak cunku gecen sene oyununu her gun oynuyordum şimdi ise Dungeon Siege 2 cıktı onu oynuyom filmi de oyun gıbı olucagını tahmın edıyom.
udkursun
udkursun

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Fiilm kötü bile olsa sırf Uwe Bollun doğru düzgün birşey yaptığını görmek için gidilebilir.
trn85
trn85

13 Nisan 2008 tarihinde eklendi
sürükleyici hoş bi film vakit geçirmek için ideal hele yüzüklerin efendisi gibi filmlerden hoşlanıyorsanız kesinlikle kaçırmayın
izem-su
izem-su

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
benim yeni izleme fırsatım oldu. ne umut ederek izlediniz filmi bilmiyorum ama bence güzeldi. özellikle efektlerini çok beğendim