marshmallow-2
25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Filmi beğenmedim.Ben de izlerken sıkılmadım ama film kötü.Her şey havada kalıyor.Anlamsız ve nasıl olduğunu anlamadığınız bir çok sahne var.Vakit ayırıp izlenmeye değmez.
film hakkında seyretmeden evvel çok övgüler duymuştum ama prk beğenmedim.en başta sürükleyici değildi.konuyu pek anlaşılır sunmamışlar.sadece küçük kızın oyunculuğu iyiydi okadar....
inanmıyorumya en basitinden film bitiyor ve kimler oynamış die bakıyoruz sadece 5 kişi war tabi bu bi eleştiri olamas ama gerçekte böyle bi olay yaşandı die şimdi bunu film yapmakta hiç olmas olmamışta zaten 45 dakkada bi şey kesilmes dev gibi adam 3 kere bayıltılmas hemde 165cm lik biri tarafından bunlar her filmde olan şeyler ama film vasatı aşmıyınca bunalr çok göze batıyo. konuyu anlatmamak konusunda accayip başarılılar tamam sonuda çıkartıyolar herşeyi pazara ama tırt walla hiç beyenmedim bide bu film sinemaya geldiğin bangır bangır millette lolipop da lolipop diodu iyiki kanmamışız
zaman kaybının da ötesinde bir film çok kötü,senoryo kötü kız çok konuşuyor ve çok gıcık izlemeye dayanamıyorsunuz yanında maç da izledim desem yeterince açık olur herhalde uzak durun bence
bu film bu türde yazılan ender filmlerden biri film sıkıcı ve sinemada izlenecek bir film değil içeriği açısından toplumun bile kendi içinde gizlediği bir konunun sinemaya aktarılması doğru değil yaş sınırı kesinlikle konulması gereken bir film