Lolipop
3,2

korcane
korcane

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
'ellen page'ın ılerde cok ii yerlere gelecegıne emınım ben bu filmi 'juno'dan sonra seyrettım gayet basarılı buldum hitchcock tarzı bir gerılım vardı tek mekan 2 kişi ama yinede filmdeki gerılım sizi sonuna kadar goturuyor.beklenmedık bir final ile son buluyor.bence bu filmi izleyın dıorum..10/8
cougarcop
cougarcop

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filmin insanı germekte iyi iş çıkardığını kabul etmek lazım.özellikle ellen page bu yaşta mükemmel oyunculuk sergilemiş.ama biryerlerde bişeyler eksik kalmış.izlenmeli ve düşünmeli 6.5/10
acisekerr
acisekerr

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
patrick wilson mukemmel yıne.konu orjınal,gerılım yukseklerde fılm boyu.bu fılmın neden bu kadar dusuk puan aldığını anlamadım acıkcası.ben cok begendım.
redjingle
redjingle

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi seyrederken kendimi adamın yerine de kızın yerine de koymadım.İkisinin de tarafı değilim ama, nedense kıza çok çok çok uyuz oldum.Ben olsaydım daha filmin başında kızı hemen öldürürdüm :)
beck31
beck31

20 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Dusuk butceli ama etkileyici bir film olmus.Ellen Page cok yakismis, Patrick Wilson harika, izlenesi bir film.
lizardqueen
lizardqueen

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ellen pagee diyecek yok kız gümbür gümbür geldii şahane olacak..
angelusra-b
angelusra-b

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
off be..kesinlikle cok güzeldi...Patrick wilsonda Ellen pagede süperdi...çok degişik ve güzelde bir senaryosu vardı bence izlerseniz pişman olmazsınız ayrıca aldıgı puan kesinlikle cok düşük geldi bana
pelin-edward-norton
pelin-edward-norton

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
güsel bi filmdi en azından patrick için izlenir:) filmi islerken resmen kızı boğmak geldi içimden:)
utkuztrk
utkuztrk

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlerken aklıma "Old Boy" geldi. Onun kadar etkileyici olmasa da, sevenlerinin bunu da izlemesi gerekir. Ellen Page'i Hollywood'a kaptırmayalım.
akMurat

Ellen Page süperdi.
jadetuana
jadetuana

5 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
fragmanını izledim,internetten biraz araştırdım konu ilginç gibi,güzel bi gerilime benzio.İzlemek için sabırsızlanıorum walla.
burakkaval254456
burakkaval254456

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir oyunculukla süslenmiş , güzel bir kurguydu bence.Kimin iyi(haklı), kimin kötü(haksız) olduğunun yorumunu bize bırakıyor , ahlak yargılarımızı baştan sorgulamamızı saglıyor.Ben 8 veriyorum
smackthat18
smackthat18

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
farklı bi film..son zamanlarda izlediğim en ii filmlerden biri..oyuncular ve teknik ekip alkışlanacak düzeyde
sixthsenses
sixthsenses

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
oyunculuk,yonetmen,senaryo herşey dört dörtlüktü.türünün en iyi örneklerinden biri olarak görüyorum..