Eski Süper Sevgilim

kaansadik
kaansadik

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
idare eder eğer cok şey belemiyorsanız bile filimden zevk bile almaya başlıya bilirsinz
denizilke2
denizilke2

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Uma Thurman bu filmde oynadığı için sanırım şu an kendinden utanıyordur, rezalet, ama çok eğlenceli film :)
erhancetin
erhancetin

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmden hiçbirşey beklemeyip eğlencelik bi film izleyeyimde zaman geçsin bari diyorsanız izleyin.yalnız Luke wilsonın kaşlarına mimiklerine dikkat edin:))
sumuh23
sumuh23

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
on dk zor dayandım.ilkokul çağındaki çocukların izlerken zevk alacağı bir film olmuş
ozhansenal
ozhansenal

23 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bence abartıyosunuz biraz o kadar da kötü değildi....Uma Thurman müthiş bir oyuncu olduğunu yeniden gösterdi.. Harika değil ama kötü de değil...Orta sınıf bir romantik-komedi
ceyn-ep
ceyn-ep

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence film çok basitti.. tamamen zaman kaybı..
carmit-b
carmit-b

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmden çok bir şey beklemediğiniz zaman beğenebilcek bir film
tayfunkoroglu
tayfunkoroglu

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
kötü bir film. bomboş bir şey.
thrashead
thrashead

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
super, eğlenceli, ve izlenilmesi gereken bir film. herkes rolünü çok iyi oynamış ve kesinlikle izleyin diyorum. pişman olmayacaksınız. 9/10.
peace601
peace601

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ilginç ve güzel bir kurgu
yer yer gülünür
yer yer tekrar gülünür yani :D
Ilker K.
Ilker K.

17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
vakit geçirmek için iyi eylenceli bir film, çok şey beklemeden izlenebilir..
masruka
masruka

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
umma thurman’ın ne işi var bu filmde tam bi hayal kırıklığı espiriler çok ucuz süperman la dalga geçmişler yapım çok kötü sinemaya gitmeye değimez cd ye çıkınca boş bi zamanınız varsa izleyebilirsiniz ama çok memnu kalacağınızı sanmam
bilgernur-karahan
bilgernur-karahan

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
izleyeli uzun zamn oldu sinemada izlemistim ne iyi nede kotu bir film canınız sıkılırsa ızleyin
karotenn
karotenn

1 Ocak 2007 tarihinde eklendi
cidden kotu bir film...ume thurman a rol hiç oturmamıs,kariyerinin en kotu filmidir bence,dibe vurmus resmen...filmi izlerken 13 yas gurubuna hiteb eden bir filmmiş gibi hissettim,sıkıldım acıkcası bu filmden.ne demiş ki bu rolu kabul ederken uma thurman,ne demiş?>> mı demiş:)))yonetmeni de ii iş cıkartamamıs,kopukluklar var filmde ara ara.izlenesi bi film değil bence ama yine de siz bilirsiniz...
mntopcu-67
mntopcu-67

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşların söylediği gibi çok kötü bir film değil bence. Evet Uma Thurman a bu rol çok yakışmamış olsa da içinde güzel espriler olan ve sıkılmadan izlediğim bir yapımdı. O kadar da hakkını yemeyelim derim.