Eski Süper Sevgilim

tolqaaydn
tolqaaydn

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu fılm hakında kotu yorum yapılması yanlıs super cok eglencelı ve komık ızlenmesı gereken fılmlerden bırı
sweedr
sweedr

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
güzel bir film beklerken hüsrana uğradım.bu filme romantik bile denemez komedinin ilerisine gidememiş gibi duruyo.romantik komedi filmleri eğlenmek için bir daha açılıp izlenebilir türdendir bence. Ama bu filmi ikinci kez izlemeyeceğim kesin.güzel bişey söylemem gerekirse köpek balığı sahnesi güzeldi:)uma thurman farlı görmek isterseniz izleyin...
karmasaxlc

idare eder bir film
ayastan
ayastan

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
zevkle izlenir, komik ve eğlenceli
umutferiha
umutferiha

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
böylesine başarılı oyuncular neden kariyerlerini kötülmk için uğraşırlar anlamam.
tamtiki
tamtiki

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
güldüm ama çok değil.boş zamanınız olursa gidin denileceklerden bence.
oguzcan-aytemiz
oguzcan-aytemiz

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Çok eğlenceliydi yaa. Filmi izlerken çok iyi vakit geçirdim çok güldük arkadaşlarımla. Açıkcası filme zaman kaybı diyenleri anlamakta güçlük çektim. Uma Thurman'ın oyunculuğu harika, Luke Wilson ve Anna Faris'de muhteşemlerdi.Her ne kadar film Amerikan yapımı olmaktan öteye gidemesede filmdeki espriler ve Uma Thurman güldürmeye yeterliydi. Ben bütün bu yazılan kötü yorumlara rağmen gittim ve filmi çok beğendim:) Herkese tavsiye ediyorum!
curlyteddybear
curlyteddybear

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
niye herkesin iğrenç dediğini anlayamadım..benim şu ana kadar en çok güldüğüm filmlerin başında geliyor doğrusuççeğer dolo dolo kahkaha atmak istiyorsanız bence gidim..mylesine güldüm ki çenem ağrıdı..bence kesinlikle 10 numara:Dgitsin tavsiye ediyorum:))
chudley-cannons
chudley-cannons

30 Eylül 2010 tarihinde eklendi
hayatımda gördüğüm en kötü filmdi. Televizyon filmi olarak bile berbat. Konu berbat işlenmiş, oyunculuklar rezalet, diyaloglar bile başarısız. Filmi izlemeye ilk başladığımda yüksek bi beklentim yoktu ama süper güçlü kız içeren bir romantik komedi olarak eğleneceğimi düşünmüştüm. Bu ne romantikti ne komik ne heyecanlı.. hiçbirşey. Film boyunca sanki arada sahneler var da atlıyomuşum gibi hissettim, örneğin kadın adama ne ara aşık oldu anlamadım. Filmin en önemli kısmı bu değil mi? Kesinlikle alelacele çekilmiş bir film. Elimde olsa filme -10 yıldız verirdim. 6küsür puan almış olması bir rezillik.
carisma-91
carisma-91

11 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence güzel bi film uma thurman yine göz dolduruyor.Zaten uma thurman ın hangi filmi başarısız
ekkkooo
ekkkooo

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Superman’ın aşık, kıskanç we bayan wersionundan ibaret eger aksiyon we bıraz ask ıstıyorsanız supermanı ama daha cok ask we kıskanclık yanında da azcık aksıyon ıstıyorsanız bu fılmı ızleyın derım.Supermandan araklanmıs fazla sahne war.Ama umma için ızlenır bazı kısımlarında gercektende cok sıkıldım.Bazı kısımlarıysa son derece guzel ozellıklede fılmden sonra gelen anımesel cızımler...Waktınız coksa kız arkadasınızıda yanınıza alın ızleyın derım.Eglenırsınız...
bonedriven
bonedriven

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu neydi yaaa...boşa giden 1.5 saat resmen.hayatımda hiçbukadar sıkıldığımı hatırlamıorum.sakın para verip de sinemada izlemeyin hatta hiçbiyerde izlemeyin.uzaktan görürsenizde kaçııın:))
esen-un
esen-un

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle sinemada izlenmemesi gereken bir film, resmen zaman kaybı öyleki bu kadar basit bir seneryosu olan ve bu kadar iyi oyuncuların bir araya geldiği sayılı filmler arasına girebilir. Öncelikle boş zamanınız varsa ve o gün evde geçirmeye karar verdiyseniz dvd'side çıkmışsa alıp izleyin derim yoksa bir hava kabarcığı kadar etkili demeliyim o kadar kötü bir yapım.
ozlem020
ozlem020

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film izlemek istedim ve bu filmin cdsini aldım ama aldığım cdler içinde en berbat ilk 5 arasına girmeye hak kazandı. bırakın artık şu süper kahramanları komik olmuş