Ben şahsen filmi çok beğendim..Burdaki yorumları okuyunca bir kere daha zevkler ve renkler tartışılmaz sözüne hak verdim..Tavsiyem herkes kendi izleyip karar versin..Şahsen en berbat ilk 5 imin içinde diyen arkadaşı dinleyip izlemeseydim dün akşam hayatımın en eğlenceli 1-2 saatini geçirmemiş olacaktım..Evet belki yer yer saçma bir film ama oldukça eğlenceli ve kafa dağatıcı..Espiriler son derece dozunda..Zaten bir komedi filminden ne bekliyoruzki felsefik sorunlara el atmasınımı??Herkese iyi seyirler...
Ivan Reitmanın filmlerini severek izleyen biriyim.Buda guzel olacaktir eminim. Uma Thurman ve Luke Wilsonda iyi bir ikili oluşturacaklarıdır.Her nekadar Luke Wilson genelde hep arak planda kalsade iyi bir oyunucudur
filmi hangi beklentilerle izlediğinize bağlı heralde oscara aday olsun diye çevrilmemiş hoş bir eğlencelik olmuş bence süper kahramanlar her zaman kusursuz olmaz özel hayatlarına dikkat etmeleri gerekiyor:)) ben sıkılmadan izledim
ya ben bu filmi çok sevdim ve filmde çok eğlendim.uma thurmanın kadınsı performansını ona çok yakıştırdım.scarynin kraliçesi anna da döktürmüş.masal gibiydi..
Bazı arkadaşların söylediği gibi çok kötü bir film değil bence. Evet Uma Thurman a bu rol çok yakışmamış olsa da içinde güzel espriler olan ve sıkılmadan izlediğim bir yapımdı. O kadar da hakkını yemeyelim derim.