sweet-casnu
25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film gzldi. konusunun bu kadar sıradan olması filmi kötüleştirmiş ya . oyncu kadrosuna bişi diyemem çünkü luke wilson her zamanki gibi çok şirin. uma thurman ı da görmeye alışık olmadığım bi filmde izledim ama g-girl hali baya yakışmış. ex sevgilinizden nefret ediyosanız izleyin derim
film şimdi bitti ve direk beyazperde.com aklıma geldi hatta eski sevgimile msj attım filmi kesin izlemesini söyledim (: ben bu filmi kadro için izlicektim ama sadece kadromu senaryo ve filmin akışı bitirdi beni doğrusu harika bi film gerçekten hollywood die bi kavram var ve bunu kabullenmek lasım luke wilson gibi bi ismi geri kazanmışlar kendini bitirdi bitircekti okdar ii bi oyuncu olmasına rağmen filmin etkisinden hala çıkamadım ama luke un yerine de koycak bi aktör gelmiyo aklıma doğru seçim uma ve forris i hiç katmıyom işin içine onlar harika çok abarttım ama eğlence filmi sadece buda bi gerçek "AŞK DOKtoru" kadar iii hatta ben ondan çok sewdim die bilirim :D
niye herkesin iğrenç dediğini anlayamadım..benim şu ana kadar en çok güldüğüm filmlerin başında geliyor doğrusuççeğer dolo dolo kahkaha atmak istiyorsanız bence gidim..mylesine güldüm ki çenem ağrıdı..bence kesinlikle 10 numara:Dgitsin tavsiye ediyorum:))