Yaratıklar
1,9

cuneytbaskaya
cuneytbaskaya

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bir korku filmi insanı ancak bu kadar güldürebilir,sakın izlemek gibi bir gaflette bulunmayın ben bulundum ve pişmanım..
haceremail
haceremail

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bir film bu kadarmı kötü olur.....
vaktinize yazık...
kennyd
kennyd

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok sıkıcıydı tam film hakkında iyi düşünücem yine sıkıcılaşıyor yanii berbat bi film bence
mehmeterece
mehmeterece

8 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çooook komik bir film di.scaary movie gibi ama bazen korkuda oluyo arasıra.yani anlayacağınız b filmlerinde biri
debade
debade

6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
fragmanini izleyince guzel bir film sanmistim. ama salona girdigimde ne kadar buyuk bir hata yapmis oldugumu anladim. konusu farkli diye gitmistim ama gise amacli cekilmis oldugu belliydi. gidip paranizi ve zamaninizi ziyan etmeyin derim.!
enes-zeren
enes-zeren

24 Eylül 2006 tarihinde eklendi
sadece zaman kaybı.bu tarz film çok.Ve izlenmeye değer daha güzel filmler vardır.
behramx
behramx

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Komedi Olması Filmin Anlamsız Klan açıklarını kapatıyor..

Baştan Sona Garip Garip Diyebileçeğiniz Bir film efekler fena değil. ama valakin Gözümü Doldurmadı heyecen yaratmadı bu film sadece televizyon filmi kalitesinde izlenebilir.!

Diğer bir konu ise

Fillm Siparişi Verirken Çok daha dikkatli olacam heleki Afişler ve film kapakları üzerine her nedense vasat diyebileçeğim filmlerin kapakları ve afişleri çok dehşet oluyor alan kişi varybe diyor film de kesin süperdir ama eve görütüp izleyince büyük bir kandırmacanı içine düşüyor
bur-ach
bur-ach

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
acıkcası umdugumu bulamadım filmi sonuna kadar izledim belki sonu iyidir diye ama bos 10/4
boonur
boonur

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Paranıza,izlerken harcadığınız zamana yazık.Şahsen izlediğim en berbat filmdi.kesinlikle izlemeyin...
arslansoylumsn
arslansoylumsn

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
bence çok köyü bir filim afişine aldanmayın
ayce-ozcan
ayce-ozcan

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok kotuydu cidden tam bir fiyasko