Yaratıklar
1,9

Ilknur K
Ilknur K

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film biraz iğrendiriyor sizi. ancak komedi unsurları yüzünden gerilemiyorsunuz bile. 5 yeter bu film için.
serhatonce26
serhatonce26

21 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film biraz Fakültesi animsatsada çok ucuz bir korku filmi o yüzden boşuna izlemeyin !!
sinema
1 ziyaretçi
10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Çok komik bi film :D
spider-lady
spider-lady

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmin korkuyla alakası yok mide bulantısı
Demirtas
Demirtas

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası zaman kaybından başka bişey değil. Son yıllarda izlediğim en kalitesiz film diyebilirim. Bu filme ayıracağınız zamanı başka filmlere ayırsanız daha iyi edersiniz. Sonra herkesin midesininin kaldıramayacağı bir film olduğunuda belirteyim. Midesi hassas olanlar fazla yaklaşmasın bu filme.
beckhammm831
beckhammm831

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bir film bu kadar basit olursa bizde bunu izlemek vakit kaybı olur deriz. ama gerçekten filmin böyle saçma olacağını tahmin etmezdim. 2006 dan 2007 ye geçeceğimiz yıllarda böyle filmleri çekmek seyirciye hakaret bence.
asvelix
asvelix

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
tam bir fiyasko bole filmler neden cekilir bir turlu anlamadim...zamaninizi bosa harcamayin derim 3/10
kemalbkn
kemalbkn

24 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
gayet eğlenceli bi gerilim filmi olmuş :)
görsel bakımdan da iyi. ortalamanın üzerinde bi film işte, seyredilebilir...
remixin
remixin

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film scary movie tarzında,korku filmi olarak degerlendirmemek lazım.korku filmlerindeki klişe sahnelere ironik açıdan yaklaşıp,dalga geçiyor.efeklerde hiç fena değil,bazı sahneleri harbiden komik.filmin kahramanının kızla yaratıklardan hızla kaçarken,onu arabanın arka koltuguna bindirip,kendisinin öne geçip filmin başrolündeki kıza yer açması.... korku filmlerindeki saçma dialoglara,davranışlarına ironik yaklaşımı,gözümüze sokar tarzda.ben eglendim.