Ninja Kaplumbağalar

tipler çok kötü olmuş.
zxx3xxz
zxx3xxz

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
televizyonda izleyebileceğiniz herhangi bir çizgi filmden daha iyi olduğunu söyleyemem. Yinede izlemek için girdiğim salonda, 6-7 yaşındaki çocukları oldukça mutlu ettiğine tanık oldum.
flashock
flashock

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
walla kıpır kıpır bir fılm olmus anımasyon olmasi harika cunku diger adamlar insan olup turtles ların anımasyon olması bayardi bole anımasyonların spider man da olması harıka olur ultimate spider man gıbı anımasyon bir film super olur hayirlisi
fula
fula

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bence güzeldi artı başarılı bir film olmuş..Keşke yine çocuk olsamm..
jagaaaa
jagaaaa

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
gereksiz bir konusu olan saçma sapan karakterlerle yenilenen bir yapım tamamiyle hayal kırıklığı şıredırın ölü olması yanlış şıredır filmi film yapan bi karakter sanırım devam filmi olur ninjaların ve o zaman inş şıredır geri döner 10/3
lookthismoon
lookthismoon

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ilk duyduğumda içimi bi heycan sardı. oldum olası animasyonları severim. ve de bu animasyon tmnt için hazırlanınca insan daha bi heyecanlanıyor. küçüklüğümün güzide kahramanları ninja kaplumbağalar. hiç unutmam biz 4 arkadaştık ve kendimize ninja kaplumbağalar deiyorduk. o yüzden benim için anlamı biraz daha derin. ben donatello olurdum o sebeple favorim de her zaman donatello. :)
jetli1993
jetli1993

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
harika bir film
sineteam
sineteam

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
Ninja 2007 her yaştan sinema seyircisinin izleyebileceği bir animasyon olmuş. Ninja kaplumbağalar, Splinter ve April gibi özlediğimiz karakterler birarada...Çizgi filmleriyle büyüdüğümüz Ninja kaplumbağalar ilk animasyon filmlerinde yine çok hareketli, eğlenceli.....
psycho-killer
psycho-killer

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu kadar gercekci bi animasyon bence daha once cekilmemisti.. bunun disinda konusu, akisi beni tatmin etti.. sadece april nasil bu kadar guzellesmis anlamadim..
merw-94
merw-94

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben daha filme gitmedim fakat güzel olacağını düşünüyorum size inanıp gidicem inşallah hayal kırıklığına uğramam
istanbulkarsiyaka
istanbulkarsiyaka

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
keske animasyon yerine dger 3 film gibi cekselermis bekledgim gibi cikmadi michelengelo nun pizza manyakligi hic yok gibiydi eksik yonu cok war biraz hayalkirikligi yaratsada onlar efsane TmNT
bencass-2
bencass-2

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmi daha izlemedim ama eski filmlerdeki başarıların bu filmde de olacağından eminim:)
başarılı bir yapım
caca061
caca061

4 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle iğrenç olmuş ne havası var ne konusu var eğitilmek üzere gidilen yer sanki kafa dinlemek için gönderilmiş gibi gelişi başka bir facia rafael iyi olmuş psikolojisi iyi oturmuş ama onun dışında filme film diyebilinecek hiçbir unsur bulamadım ne komedi ne aksiyon nede gerilim.ben çocukluğumda april e aşıktım şimdi ondan da soğudum.april bu değil.daha güzel daha farklı bişeydi.tnmt kariyeri üzerine gecekondu yapmaya çalışılöış ve çökmüş
erenalpcetin
erenalpcetin

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Süper Bir Film.....Tek Kelimeyle....
carbonhydrad
carbonhydrad