büyük bir merakla girdiim salondan buruk ayrıldım farklı iki konu ele alınmış ve ortak noktaya bağlanlımaya çalışılmış ancak hiç kusura bakmasınlar beceremişler :) çok daha iyi bekliyorum büyük bir hayal kırıkığına ugradım kesinlikle bu film vizyondayken tercih etmeyiniz derim
büyük beklentiyle gittiğim bu filmde tam bir hayalkırıklığı yaşadım. bir kere film gereksiz uzun...gereksiz ayrıntı dolu...sadece eşlerini aldatanları konu alsaymış bence daha vasat denilebilecek bi film olcakmış ama alakasız bi sapığı da konuya dahil ederek hem filmde bağlantı kuramamışlar hem de sonu bağlayamamışlar. Gitmeye lüzum olmayan bi film...zamanınıza yazık...
film umduğum gibi çıkmadı çok uzunn sıkılıyosunuz film arası verildiğinde film bitti sandım..bide aşk filmi ağırlıklı sandımm çok piss sahnelerde vardı yani aşktan uzaklaşıyoduu bazı yerlerde gitmeyi düşünürseniz tatil i öneririm 10 numara bi film..
Bu tarz filmler neden eleştirmenler tarafından çok tutulur neden Oscar’da aday bile gösterilir halen anlayamıyorum doğrusu. 2001 yılında aynı yönetmenin In the Bedroom diye bir filmini izlemiştim, ilk defa hayatımda o filmde resmen uyuya kaldığımı hatırlıyourm, ama gel gör ki o film o yıl Oscar’a aday oldu (!). Bu film ondan bile kötü, tempo yok son derece sıkıcı, adeta bir roman gibi filme ne katkı sağladığını anlamadığım üçüncü şahış anlatımı mevcut, üç saatlik sadece kilit zina sahneleri ve büyüklerin performanslarını altüst eden iki küçük çocuğun (orijinal ismi herhalde buradan geliyor)olağanüstü performansı hariç, filmde hiç bir şey yok. En önemlisi Winslet Wilson arasındaki aşk hiç inandırıcı değil. Filmde resmen öfledim.