teo-17
5 Mart 2007 tarihinde eklendi
Basit sebeblerden doğan,ağır sonuçlar üstüne yoğunlaşan,güzel başlayıp,harika gelişip ve kötü bir sonla biten orta halli bir film.... 7/10 +Kate Winslet =8/10
fılm cok sıkıcı olmasını bekledıgınız bır konuyu ele alarak sızı sıkmadan dakıkalrca koltugunuzda tutabılıyorrr...ama sonunda kı beklentılerınızı karsılamyoo..hersey ıyı hostu da sexapelıtelıgını bıraz daha az on planda tutsalarda daha cok sevınırdım...ama yınede basarılı bır oyunculuk sergılenmıs
Filmi akşam izledim gerçekten harika bir filmdi.Evli iseniz evliliğiniz gözden geçirmenizi sağlayacak bir film.Oyunculuklarda güzeldi bana göre.Ağır giden bir konu fakat insanı sıkmıyor tavsiye ederim.
petrıck wılson ın muhtesem performansı goz dolduruyo.tek bı konu ustunde durulmayıp bıkac tane onemlı konunun bır arada ve mukemmel anlatılması fılmın en onemlı ozellığı.ızlerken kendınızden ılıskılerınızden bıseyler buluyosunuz,ve de sonu en doğru son...kısa surelı yanlıs kararlardan sonra hataların sona erdırılmesı.ızleyın pısman olmıycaksınızzz
filmden yeni ciktim.filmi begendim.ama biraz tekrar gibi geldi.yani tarz olarak.amerikan guzelini andiryordu.gerci bundan rahatsizlik duymadim.sonucta guzel izlenebilir bi film.
bence güzel filmdi.anlatmak istediğini tam olarak anlatmış.sadece bi konu üzerinde durmamış,farklı farklı işlemiş.sonuda güzeldi,izlenmesi gereken bi film.
Film çok başarılı.. Gitmenizi tavsiye ederim.. İnsanların yaşadığı çeşitli karmaşık duyguları çok güzel ve etkileyici bir şekilde vermiş... oyunculuklar 1. sınıf..