Tutku Oyunları
3,8

teo-17
teo-17

5 Mart 2007 tarihinde eklendi
Basit sebeblerden doğan,ağır sonuçlar üstüne yoğunlaşan,güzel başlayıp,harika gelişip ve kötü bir sonla biten orta halli bir film.... 7/10 +Kate Winslet =8/10
hidirbahtikara
hidirbahtikara

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
fılm cok sıkıcı olmasını bekledıgınız bır konuyu ele alarak sızı sıkmadan dakıkalrca koltugunuzda tutabılıyorrr...ama sonunda kı beklentılerınızı karsılamyoo..hersey ıyı hostu da sexapelıtelıgını bıraz daha az on planda tutsalarda daha cok sevınırdım...ama yınede basarılı bır oyunculuk sergılenmıs
drop-d
drop-d

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gercektn etkileyici ve gzl br filmdi insanlarn duyguları ck ii yansıtılmstı.
Ceren S.
Ceren S.

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Son derece guzel bir film.. Tek bir olay yok, bir cok olay var ve surukleyici bir film iznsan izlerken hic sıkılmıyor..! Herkese tavsiye ederim..
sebahattin-karacan
sebahattin-karacan

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmi akşam izledim gerçekten harika bir filmdi.Evli iseniz evliliğiniz gözden geçirmenizi sağlayacak bir film.Oyunculuklarda güzeldi bana göre.Ağır giden bir konu fakat insanı sıkmıyor tavsiye ederim.
acisekerr
acisekerr

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
petrıck wılson ın muhtesem performansı goz dolduruyo.tek bı konu ustunde durulmayıp bıkac tane onemlı konunun bır arada ve mukemmel anlatılması fılmın en onemlı ozellığı.ızlerken kendınızden ılıskılerınızden bıseyler buluyosunuz,ve de sonu en doğru son...kısa surelı yanlıs kararlardan sonra hataların sona erdırılmesı.ızleyın pısman olmıycaksınızzz
sarpcore
sarpcore

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmden yeni ciktim.filmi begendim.ama biraz tekrar gibi geldi.yani tarz olarak.amerikan guzelini andiryordu.gerci bundan rahatsizlik duymadim.sonucta guzel izlenebilir bi film.
ersin1945
ersin1945

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici ve muhteşem bir film.
dicle-nc
dicle-nc

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence güzel filmdi.anlatmak istediğini tam olarak anlatmış.sadece bi konu üzerinde durmamış,farklı farklı işlemiş.sonuda güzeldi,izlenmesi gereken bi film.
akincik07
akincik07

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
güzel bir
film yaaa.ilişkinizi ve evliiğinizi gözden geçireceksinizz...dikattt
ze-ku
ze-ku

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle süper bir film.İyi bir tercih yapmaktan mutluluk duydum.Senaryosu çok farklı.Hoş sahneleri var.:)İzleyin
bittersweetsymphony
bittersweetsymphony

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Sürükleyici güzel bir film.Kate Winslet'ın oyunculuğu her zamanki gibi mükemmel. Sonu daha iyi bitebilirdi ama gene de görülmeye değer bir film.
bewhy-2
bewhy-2

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence çok başarılı ve sürükleyici bir film.. Herkes Kate winslet'in oyunculuğundan bahsediyor ama bence sapık rolündeki oyuncu da süperdi..
harizanof
harizanof

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Mükemmel bir film ve sonu da çok güzel çok gerçekçi sürükleyici ateşli oyunculuklar mükemmel on numara muhakkak gidin
esat-murat
esat-murat

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Film çok başarılı.. Gitmenizi tavsiye ederim.. İnsanların yaşadığı çeşitli karmaşık duyguları çok güzel ve etkileyici bir şekilde vermiş... oyunculuklar 1. sınıf..