Tutku Oyunları
3,8

cnem-cnem
cnem-cnem

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmi dün vcd'de izledim.
"sinemada izlemek zaman kaybı olurmuş" diyen arkadaşa katılıyorum. Biraz psikolojik, biraz karakter incelemesi gibi bir filmdi sanki. bu tarz filmleri beğenenler olabilir belki, kesinlikle izlemeyin diye bir şey söylemiyorum. ama benim içimi kararttı.
goksel48
goksel48

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

15 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ilk defa bir filme yorum yazıyorum, çünkü burdaki yorumlara güvenip gittim ve 8üstü puan nasıl almış inanamadım... oldukça sıkıcı bir film, kötü film demiyorum ama resmen sıkıcı! "bu muydu" dedirten bir son, önermiyorum...
tarkos
tarkos

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Yani konu darlığı bu kadar mı çekilir. Kaliteli oyuncular var ama konu o kadar basit ki, verdiğim paranın her kuruşuna acıyorum. Ve Film çok şehvet içeriyor biraz da olsa ailece izlenecek yeri yoktu. 2/10
berceodabasi
berceodabasi

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
ne yazsam bilemiyorum bu filme..çünki ne beğenmek nede beğenmemek gibi bir durum yaratmadı kafamda...bakış açısına göre beğenilen yada beğenilmeyen film..bana göre sığ..
Ertan Can
Ertan Can

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
’İzlenmesede olur’ tür filmlerden :)
psycho-killer
psycho-killer

18 Ocak 2007 tarihinde eklendi
boyle sıkıcı bi konu nasil bu kadar uzatilir ve bu kadar insan nasil boyle bi filme bayilir anlayamadim..