Tutku Oyunları
3,8

volkanick
volkanick

24 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Vasat film dedikleri bu olsa gerek.
Pek çok açıdan Amerikan Güzeli adlı filmi andıran bu yapımın genel çizgisinin dışında çok abartılı bir sevişme sahnesine sahip olması tarafımdan ayrıca eleştiri konusu yapılmakla birlikte,yeni bir gaşlangıç arayan insanları anlatan şu replikte not edilmiştir.
-Zamanı geri alamazdı ama gelecek farklı olabilirdi ve bir yerlerden başlaması gerekirdi.
erzincansporlu
erzincansporlu

15 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Katein akademiyi ıskaladığı filmlerden biri. Dram ve tutku adına güzel sahneler var ancak genel manada vasat bir film. ben 7 verdim cok bile oldu :)
cnksy
cnksy

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Oyunculuklar güzeldi,anlatılmak istenilen güzel bir şekilde anlatılmış ama nedense beni pek etkilemedi bu film,kötü bir film demiyorum ama kimseye izleyin diye tavsiye edeceğim bir film değil acıkcası.İyi seyirler.6/10
BABA S.
BABA S.

3 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Oyunculuklar,anlatmak istedikleri...Ama senaryo da karakter seçimleri uygun değil.Ayrıca filmde mevcut karakterlerle çok daha çarpıcı bir son bekliyorsunuz.Ama size finalde sadece" 0 toplamlı oyun" veriyor.Sanki filmdeki olaylarının hiçbiri yaşanmamış gibi.Bu da bu tarz bir filmde boşluk etkisi yatarıyor.Filmin içerisinde tuttuğunuz taraf(!) hangisi olursa olsun içinizde bir boşluk kalıyor ve bir türlü filmin böyle bitmesini kabul edemiyorsunuz.Eksik ama kötü değil.
İyi seyirler...
hellboy87
hellboy87

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekçi bi film olmuş.bazı yerlerde sıktı ama genel olarak beğendim.farklı şeylere duyulan isteği çok iyi anlatmış.izlenmeli...
Plagueis
Plagueis

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
amerikalıların çarpık yaşam tarzlarını ve ilişkilerini çok gerçekçi bir anlatımla izleyiciye aktaran bir film olmuş. film bazı yerlerde sıkıcı olabiliyor oldukça durağan bir film. en büyük gücü filmin oyunculuklar jackie earle haley başta olmak üzere kate winslet ve diğer oyuncular çok iyi oynamış. haley sinemaya bu filmle müthiş bir dönüş yapmış bence. durağan giden filmin finali de çok sarsıcıydı açıkcası izlenmesi gereken bir film 7/10
muzur6
muzur6

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence iyibir filim değil.izlemenizede tavsiyet etmem zaten filimin ortalarına doğru saçmalaşmaya ve sıkmayada başlıyor.tamam hayatın içinden yetişkinlerin hayatlarından olabilecek şeyleri konu alıyor ama anlatım dilininde çok iyi olduğunu söyleyemem...
odinhan
odinhan

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok durağan bir film.Anlatımı güzel olsada çok dar bir konu içerisinde işlendiği için zaman zaman sıkıcı olabiliyor.
ahmet-ertan
ahmet-ertan

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Seneryosunda fazla birşey olmasada filmi Kate Winslet kurtarmış diyebilirim.Filmi tek başına almış götürmüş.Filmi Winslet için seyredin diyorum.
Sinemasever .....
Sinemasever .....

23 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Çok etkileyici ve gerçek hayatı anlatan bir film. Tavsiye ederim.
duygubrethil
duygubrethil

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tamam oyunculuklar iyiydi ama.. bence abartmaya gerek yok.. film malesef çok yavaş ilerliyordu ve gereksiz uzundu..
baris-jazz
baris-jazz

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
günümüzdeki filmlere nazaran iyi bir filmdi.ancak sonunda verilen mesajı beğenmedim.çünkü bütün film bizi beklenti içinde sokup,en başa döndüler.
film'in beğendim en iyi yanı oyunculuklardı. ancak oscar alacaklarını sanmıyorum.
xyster7
xyster7

4 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
abartılacak bir film değil ama sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film.
kate winsletten harika bir oyunculuk daha..
bende filmin çok büyük bir hayranlık bırakmamasının nedeni sonunda vurucu etkiyi yapamamış olması. sondaki kate winsletin ve tacizcinin sahneleri hoşken, patrick wilsonın yaptıkları tam bir fiyasko. 7/10
darkness1985---
darkness1985---

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Tatmin edici bir film olduğunu söyliyemicem ama oyunculuk konusunda Kate Winslet inde önüne geçen adeta rolünü yaşayan Jackie Earle Haley inanılmazdı...
miii-2
miii-2

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sonu çok etkiliyici bitti, insaları çok iyi anlatan bir flmdi konusunu çook beğendim