Ilknur K
1.254 değerlendirmeler
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
korku grilim öğelerini taşımayan sadece aksiyon olan bir film. bu şekilde izlesem evet güzel olmuş derdim çünkü ben korkmak istemiştim ama olmadı. yinede efektler güzel izerken sıkılmadım.
Renny Harlin özgün bir yönetmen.Bu filminde de,her filminde yaptığı ufak dokunuşları görmek mümkün.Sonuç olarak çok başarılı bir film değil ama tanınmamış yönetmenler tarafından baştan savma çekilen benzerlerini izlemek yerine ’’The Covenant’’ daha iyi bir seçim olacaktır.
underworld un yönetmeni ile aynı yönetmen tarafından çekilmiş. Adam kendini hiç değiştirmemiş aynı şekilde film çekmiş. Eğer underworld ü seviyorsanız bi göz atın yok sevmiyorsanız bunu sevemeyeceğinize garanti veriyorum. Filmi tamamen karanlıkta çekmenin anlamı nedir onu da anlamadım zaten :( bi hava katıyo da film resmen ayrıntılar gözükmüyo ve görmek için daha bi dikkat gerekiyor. Ayrıca film ile ilgili bence de zaman kaybı gidip başka film izlemenizi tavsiye ederim, bi konu seçmişler kendilerine daha gelişmedeyken düzgün bi sahne görmeden film bitiyor :(