kocakkartal
1 değerlendirme
19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
abd gene sütten çıkmış ak kaşık olarak gözüküyor.vietnamlılar vahşi insan azmanı,amerikalılar melek konumunda.vietnam savaşına objektif bakış açısı olsaydı film elbette güzelleşecekti. ama gene de şiddeti çok öne çıkarmayışı ,savaş psikolojisini derin bir şekilde işlemesi filmin iyi yanlarındandı. abd vietnam savaşında sonuna kadar haksızdı,filmde buna ilişkin en ufak bir belirti yok.
Film güzel ama askıda kalan yanları da yok değil.Kaçamayanlara ne oldu mesela ya da kaçış anında diğerleri ateş etmeye neden gelmedi gibi sorular cevapsız kalmış.
Filmi izledim oldukça hoşuma gitti.Tek sorun arada 30 dk lık bi bölümü izleyemedim.Başı ve sonunu tam olarak izledim.İzleyemediğim bölümü biri anlatırsa mutlu olurum.En son kaçış planlarını hazırlamışlardı.Mutfaktaki 2 kişi kendi aralarında tartışıyordu ve rehineleri ormana götürüp vuracaklarını söylemişlerdi.Evet ben bundan sonrasını izleyemedim.Kaçıp kaçmadıklarını merak ediyorum.Biri ne olduğunu anlatırsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
christian bale’nin çıkışı devam ediyor..alman yönetmen holywood da kendine yer edinecek gibi..film olarak bazı sahnleri diğer filmlerden esinlenilmiş..müzikleri gayet iyi..oyunculuk çok güzel..izlemenizi tavsiye ederim..