Ümit B
6 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bugüne kadar benzerlerini izledigimiz esir olma ve kaçis filmlerinden biri daha. Ancak bu sefer Christian Bale faktörü filme damgasini vuruyor. Filmin temposu belli bir ortalamanin altina düsmüyor. Kulübeye kapatilipta ayaklarina kütük baglandiginda söyledigi "Hey, bu da nedir, Orta Çag'da miyiz?" lafi güldürmüstü beni. Buna benzer esprili ve enerjik poziyonu film boyunca koruyor. Hatta öyle ki, günün birinde esir düsersem, ben de böyle enerji dolu ve esprili olayim diye düsünüyor insan.
Film başlarda sıkıcı geldi. Ama sonra oyunculuk kalitesi ile kendisini izlettirdi. Amerikanın Vietnama yenilmesi değilde tek bir Amerikan vatandaşının kurtulmasınnı anlatmalarıda ilginç.
Ben Christian BaLe bu fiLmdeki performansına hayran kaLdım.. Tek keLimeyLe muhteşem performans sergiLemiş.. FiLmde canLı kurtLarı yedi, çamurLara atLadı vs.. daha birçok iğrenç sahneLeri başarıyLa oynadı.. Ve daha birçok zor sahnede dubLor kuLLanmadı büyük oLasıLıkLa... Hayran kaLdım bu adama.. Zaten çok farkLı bir oyuncu.FiLmdeki yüz hareketLeri,mimikLeri faLan cok iLginc.. FiLme geLince akıcı, sıkmayan ve keyif veren bir fiLmdi.. Sadece fiLmin sonuyLa iLgiLi eLeştirebiLiriz. Çünkü sonunu hemen hemen her izLeyici tahmin etmiştir.. FarkLı bi sonLa bitebiLirdi.. Benim fiLme puanım 10/9
immortıla katılmıyorum bence gayet güzel ve mütevazi bi film adam çamurlara yüzüyor.her amerikan filminde kendi ülkelerinin reklamlarını yapıyorlar,keşke bizde ii film yapsakta prestijimiz artsa
Müthiş bir filmdi. Süresi uzun ama film o kadar akıcı ki, olaylar hızla gelişiyor ve hiç sıkılmadan baştan sona kadar sizi etkisi altına alıp heyecanla izlettiriyor.
Christian Bale en sevdiğim oyuncudur. Yine döktürmeye devam ediyor. Performans harika! Steve Zahnın da hakkını vermek gerek. Rolünü çok iyi oynamış...9/10
Christian bale alkışı hakeden bir performans göstermiş filmde karakteri çok iyi yanıtmış.Filme gelince çok değişik bir konuyu işlemiyor ama insanı etkiliyor izlemek isteyenlere önerilir yalnız şunuda belirtmekte yarar var diye düşünüyorum film savaş filmi ama aksiyon pek yok.Saygılar
balenin yine harikalar yarattığı bir film daha, filmde hiç bir şekilde bir gönderme yok savaşın gereksizliğini belirtiyor, aslında filmin sonunda baleye buradaki insanlara ne aktarmak istersiniz sorusuna biftek yanıtını vermesi bunu açıklıyor zaten. filmin başındaki bale ile sonundaki bale arasında yine uçurumlar var kilo olarak. bu adamın en nefret ettiği 2 şey spor ve diyet yapmakmış ama her nedense hepte bu rolleri veriyorlar:)
köpeğin yemek için yaptığı şaklabanlıklar,esirlerin vietkonglulara taktığı lakaplar (hiç konuşmayana walkie-talkie)unutulmaz.daha hafızalarda kalacak bir sürü sahne,christian bale inanılmaz oynamış.steve zahn genelde komedi filmlerinde gördüğümüz adamda muhteşem!dialoglar akıcı,yer yer hüzünlü sahneler,hınzır espriler.beklediğimden daha iyi bir filmdi.bizde gösterime girmeyen film direk dvd de çıktı.güneş imparatorluğunun dahi çocuk oyuncusu nerelere geldi be.bale filmi alıyor tek başına götürüyor.10/7.8
film oyunculuk olarak gerçekten çok etkileyici. christian bale ve steve zahn gerçekten iyi iş çıkarmışlar ve film yönetmenininde dediği gibi bir savaş bilmi değil hayatta kalma savaşı veren kişilerin savaşıdır ve bunu filme iyi yansıtan wegner herzog iyi iş çıakrmış. film kendinde emin adımlarla sona doğru yaklaşıyor ve dönem askerlerinin kaldığı zorlukalşrı yansıtıyor. bu filmden aksiyon bekleyenler uzak dursun. film biyografi özelliği taşıyor. 10/8
gerçeğe yakın çekilmiş türünü sevenlere hitap eden bir film aksiyon bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilirler ama yaşanmış bir olayı beyazperde de izlemek isteyenlere iyi bir seçenek ayrıca c.bale nin oyunculuğuda çok iyiydi..iyi seyirler