Rescue Dawn

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film ülkemizde gösterime girmeyip; 'Şafak Harekatı' ismi ile DVD si yayımlandı...
Engin Yüksel
Engin Yüksel

21 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
amerikan kültür emperyalizminin sinema ekranlarına yansıyan basit bir örneği. 6/10 sadece oyunculuklara bu puanda
jamesbond-2
jamesbond-2

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Christian bale alkışı hakeden bir performans göstermiş filmde karakteri çok iyi yanıtmış.Filme gelince çok değişik bir konuyu işlemiyor ama insanı etkiliyor izlemek isteyenlere önerilir yalnız şunuda belirtmekte yarar var diye düşünüyorum film savaş filmi ama aksiyon pek yok.Saygılar
Ilknur K
Ilknur K

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film başlarda sıkıcı geldi. Ama sonra oyunculuk kalitesi ile kendisini izlettirdi. Amerikanın Vietnama yenilmesi değilde tek bir Amerikan vatandaşının kurtulmasınnı anlatmalarıda ilginç.
beck31
beck31

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmin anlatmak istedikleri tam olarak savaslada ilgili degil aslinda ve cekildigi ortam olsun, öğretici ve dolu dolu sahneleri olsun ve tabiki Christian Bale olsun muhtesemdiler.Diger oyuncularida unutmamak lazım bir digeri ise Steve Zahn.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ağır ritmiyle herkese hitap eden bir film olmadığını söylemek gerek.Bir başyapıt olarak da değerlendirmek zor.Christian Bale için seyredilebilir.İzleyenleri ikiye ayırmaya devam edecektir yine de.
nskmourinho
nskmourinho

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bale insanlık dısı bir performans sergilemiş.Yani mimiklerini o kadar delice ve cılgınca kullanıyor ki onu izlerken büyüleniyorsunuz.Film son on dakikada amerika sovuna dönüyor.Yenilikçi olmayan sıkmadan izlenecek tek seyirlik bir film.Bu abartı puana gerek yok abd nin kendi sitesi imdbde bile puanı daha düşük
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Christian Bale bu adam inanilmaz bi oyunculuk sergilemis gercek olsa bu kadar iyi olamaz filmden cok seyler beklemeyin ama tavsiyem izleyin 5/5
odinhan
odinhan

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında çok fazla anlatılacak birşey yok;klasik bir vietnam filmi ve kahraman amerikan askeri konusu karşımızda..Sinematik yönden ise başarılı bir senaryo ve anlatım olduğu gerçek.10/8
Chev
Chev

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Tamam Christian Bale e bir lafımız yok ama bana sıradan ve sıkıcı geldi biraz..İzlemesenizde olur.
tarhansimsek
tarhansimsek

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin son 10 dksına kadar 8 puan değerinde seyreden film son 10dk ile bir anda 7 ye düşüverdi. Doğa yapısı, oyunculuk çok çok iyi gerisi boş diyelim. Bu arada yine şu ProPagandA zırvalıkları uçuşmaya başladı.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
fiLm idare eder ama benim dikkatimi ceken cristian baLe in performansi oLdu... makinist adLi fiLm icin nasiL da zayifLamisti o oyLe bu fiLmde de dikkat ediLirse basLangicta normaLken fiLm iLerLedikce zayifLiyor....
potasyum
potasyum

3 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Orjinal bir film.Kaçış filmlerini seven birisi olarak bu filmde favori filmlerim arasına girdi.
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel film...
sinema
1 ziyaretçi
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Müthiş bir filmdi. Süresi uzun ama film o kadar akıcı ki, olaylar hızla gelişiyor ve hiç sıkılmadan baştan sona kadar sizi etkisi altına alıp heyecanla izlettiriyor.

Christian Bale en sevdiğim oyuncudur. Yine döktürmeye devam ediyor. Performans harika! Steve Zahnın da hakkını vermek gerek. Rolünü çok iyi oynamış...9/10