İstila
3,6

hellboy87
hellboy87

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
idare eder...saçma yerleri vardı filmin ama nicole kidman için izlenir.konu da fena değil aslında ama çok daha iyisi olabilirdi.yine de sıkılmadan izledim sinemada.
nileylül
nileylül

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok agır ilerleyen,uyumamak için kendinizi zor tutacagınız bi film...yok illa merak ediyorum izlicem diyosanız, canınızın sıkıldıgı bi gün evde izleyin derim....
daxekupse
daxekupse

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film ne konu olarak ne içerik olarak nede görüntü olarak güzel değildi... öle bölebir filmdi işte eleştirisi bile gereksiz...
Caner Canlıer
Caner Canlıer

3 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bence filmi sadece bir bilim kurgu gibi izlemek yanlış olur. Eğer biraz daha derine bakıp, düşünülürse filmde anlatılmak istenen mesaj daha güzel anlaşılır diye düşünüyorum. Mesela filmin virüs tanımı, kişiselliği öldüren, insanları toplum için yaşayan bir forma sokan bir şey. Bence bu virüsün gerçek dünyamızda karşılığı toplumun beklentilerini karşılamamızı bize dikte eden insanlar. Ve bu virüse yakalanan insanlar ise sistemin çarklısında, kendi iç dünyalarından habersiz tamamen yaşamak için yaşayan insanlar. Ve bence özellikle beyaz yakalılar. Filmde bu virüse yakalanmamaya çalışan ve onla savaşan insanları da görüyoruz. Bu insanlarIn sisteme başkaldırmış ve hayatlarını kendi istekleri etrafında yaşayıp, başka insanların ne dediğine çok takılmayan insanlar Olarak metoforlaştırıldığını düşünüyorum. Filme bu açıdan bakıcak olursak 7/10 alır
mennan
mennan

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film etkileyici olmasa da Kidman in oyunculugu bir harika. Sadece Kidman in oyunculugunu izlemek icin bile izlenebilir bir film.
berk-ay1987
berk-ay1987

24 Ekim 2007 tarihinde eklendi
filmi izlemedim ama şimdi madem herkes kötü diyor.bu 7.6 puan nereden çıktı.hep böyle ,kötü kötü deniliyor.puan tavan yapmışş
melismelis
melismelis

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben beğenmeyenleri anlamıyorum açıkcası bence süper film mutlaka seyredin
laleerol
laleerol

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
28 weeks later,Equilibrium ve Children of Men'i anımsatan,pek de başarılı olmadığını düşündüğüm,ne anlatmak istediğine tam karar verememiş yada anlatmayı becerememiş bir film.
aysin-yakali-79
aysin-yakali-79

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok tekrarı yapılan amerikan filmlerinden bence ama seyredilir en azından nicole için ama bence sadece ticari bi amaç için yapılmış...
pe-losh
pe-losh

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
nicole kidmanı sevmeseydim bu filme gitmezdim böyle sıkıcı bir film olduğunu biliyordum
pi-bro
pi-bro

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
değişik bi bilimkurgu yaratılmaya çalışılmış ama bence olmamış.konuyu beğenmedim ben.oyunculuklarla biraz film kurtarılmış neyseki.7.5 şu anda filmin puanı.hakettiği puan diyebiliriz
Azeroth
Azeroth

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
çok kötü bir film olmuş..zombi filmlerine benzer tarzda olmuşnicole kidman kurtaramamış filmi..eğer kaliteden hoşlanıyorsanız film izlemeye kesinlikle değmez...
oguz1551
oguz1551

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri. sonuna doğru heyecan gitgide yükseliyor fakat filmin sonu tam oturmamış gibi. bu yüzden 7/10
SafaLfidan27
SafaLfidan27

13 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Biraz eski bir film olmasına rağmen kurgu ve oyunculuklar iyi işlenmiş. Filmde eksik olan ve yetersiz kalan çok şey vardı ancak genel olarak ortalama denilecek bir yapım ve izlenir.
geredenincakmaklari
geredenincakmaklari

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Sıradan bir bulaşıcı hastalık-zombi filmine bir de uzaylı fantazisini ekleyince ortaya çıkmış bu film, aksiyon açısından gayet iyi olmasına rağmen çok başarılı bir film değil. Nicole'nin performansı gayet başarılı. Sanırım Kidman oynayacağı filmlerin senaryolarını daha dikkatli seçse kariyeri açısından ona daha faydalı olacak.