Klasik olmuştur bu film.Aslında gerçekleşmesi gerçekten zor olacak bir düş fakat oyuncuların samimiyeti yeterince inandırıcı kılıyor konuyu. Çok başarılı,Pretty Woman şarkısıyla da taht kurmuştur ayrıca..
o kadar müthiş bi filmdir ki bana julia roberts ı tanıtan,ona hayran olamamı sağlayan bu peri amasalı en sevdiğim filmlerden de olma özelliğini taşıyo. 10/10...
Tek kelimeyle muhteşem bir aşk filmi.Birçok sebebi var.1.si nedense insanı etkileyen müthiş aşk filmleri Los Angeles'ta çekiliyor.Bu tesadüf mü acaba?Örneğin Cennet Gibi,Kasımda Aşk Başkadır,Pretty Woman gibi filmler Los Angeles'ın o muhteşem şehir atmosferinin içinde geçiyor.2.si Julia Roberts romantik komedilerde müthiş oynuyor.Özellikle Pretty Woman'da canlandırdığı Vivien karakteri çok hoş ve şirindi.Nothing Hill ve Kaçak Gelin filmlerindede aynı tarz rollerde seyretmiştim.Richard Gere ve Julia Roberts birbirlerinede çok iyi yakışıyorlar.Aşk filmlerindeki unutulmaz ikililerden biri diyebilirim.Richard Gere'in canlandırdığı zengin ve kültürlü işadamı tiplemeside çok karizmatikti hani.Eminim her genç kızın rüyası böyle bir adamla Vivien'ın yaşadığı ilişkiyi yaşamaktır.Filmde Richard Gere'in hayat kadını Vivien'ı bataklıktan çıkararak onu lüx ve kültürel bir ortamın içine sokması ve ondan güzeller güzeli bir hanımefendi yaratmasıda tam bir aşk masalıydı ama insan gerçek hayattada böyle masalların olabileceğini umut ederek filmi hoş bir şekilde izliyor.Kısa süreliğine olan bu beraberlikteki Richard Gere-Julia Roberts yakınlaşmalarını gösteren sahnelerde çok müthiş ve estetikti.Richard'ın Vivien'la piyano üzerinde sevişmesi,birkaç saatliğine özel uçağıyla onu Paris'e operaya götürmesi fantazinin had safaya çıktığı harika sahnelerdi.Roy Orbison'un Pretty Woman şarkısından çok Roxette'nin söylediği It Must Have Been Love adlı parça eşliğindeki ayrılık sahnesi müthişti.Sırf bu sahneyi defalarca izledim.Film buna benzer videoklip tadında bir iki estetik sahneye daha sahip.Bu film sinema tarihinin en iyi ilk 10 aşk filminden biridir ve çok iyi biliyorum iyi film arşivcilerininde arşivlerinden eksik etmedikleri klasikleşmiş bir başyapıttır.
sevgilinizle izleyebileceğiniz filmlerden biri biraz türk filmleri gibi olmuş ama bu yabancı film versiyonu iyi adam kötü yola düşmüş kıza aşık olur ve onu kurtarır ama bu film yabancı ya onlar zaten herşeyi harika hale getiriyolar bu film de harika olmuş güzel bir romantik komedi
İzlediğim en güzel romantik filmdi bu güne kadar zaten ikisini de inanılmaz sewiyorum çok tatlılar ve birbirilerine çok yakışıyolar runaway bride da çok güzeldi ama bu tabi ki kat kat daha güzel.Richard gere ve julia roberts'ı çooooook sewiyoruum!!!
çok güzel bir film.4-5 kere izlemişimdir julia roberts ın çıkış filmi.bir film ancak bu kadar sempatik,romantik olabilir julia roberts 90 lı yılların başında oldukça güzelmiş doğrusu.9/10
film benle yaşıt olmasına rağmen her açıdan tatmin edici.. oyuncular kesinlikle mükemmel =) öyle bir film ki herkes izlemeli ki izlemeyen de cok azdır zaten..
bu kadın için söylenen o kadar güze şeyler varkı ama bu sözler bile onun ne kadar muhteşem olduğunu söylemeye yetmez. film çok güzeldi keşke sinemada izleme fırsatım olsaydı erkek oyuncu george clooney olsaymış daha iyi olurdu.
çok özel bir film:)) 90lı yılların herşeyini seviyrm. Roxettenin it must have been love şarkısını film bittikten sonra yüksek sesle dinledm...Titanicten sonra etkilendiğim tek "aşk" film oldu..ayrıca gere ve roberts çifti çok yakışmış filme...bu iki karaktere aşık oldum diyebilrim filmi izlerken...özellikle julia roberts gerçekten çok özel ve çekici bir kadın:)))
Sinema tarihinin en eğlenceli ve anlamlı filmlerinden biri.Filmi izlemeyen varsa (ki tarihin en bilinen filmlerinden olması bunu engelliyodur sanırım) izlerken dikkatli olsun özellikle baştan kendini Julia Roberts'a aşık olmayacağım diye şartlandırsın yoksa benim durumuma düşer :) Julia Roberts'ın superstarlık seviyesine ulaşmasını sağlayan bu film sadece onun değil herkesin hayatında özel bir yere sahip sanırım.Harika oyunculuk,kostümler,müzikler,şarkılar...Film Amerikan Rüyasını o denli anlatıyo ki filmin mekanları Hollywood'da müze görevi görüyo diye duydum.Defalarca bıkmadan izleyeceğim bi film - 10/10