Krallık
2,8

ozgur82
ozgur82

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film i izledikten sonra puanına baktım sasırdım.hertürlü izlenebilcek bi film
oguzhanborklu
oguzhanborklu

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
herkesi terorist olarak gostermisler,cahillik resmen...biraz aksiyon olsa da filmin ne anlattıgını deistirmiyor.
allstar7
allstar7

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmden baya etkilendm acıkcası...din ugruna yapılan acımasız katliamları güzel yansıtmıs gercekten güzeldi beendim..
berk-diler
berk-diler

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bu film bence en güzle terorist filmlerinden biriydi ve aynı zamanda da gayet objektifti. maalesef bazı yorumcular konuyu pek iyi değerlendiremediği için film hakkında kötü yorumlarda bulunmuşlar nacak tamamen film gerçekleri yansıtıyor. Herkese tavsiye ederim
carinos
carinos

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kukumbles e tamamen katılıyorum.Asıl sorgulanması gereken yan odadabogaz kesilirken bir insanın ailesiyle oturup yapılanın doğru birşey olduğuna inanmasıdır.Mücadele verilmesi gereken kültür budur.Filmde de açıkca ortaya konuyor.Bunu Arap polisin gözlerinde göreceksiniz.Onun nasıl bir müslüman olduğu da ortada.Kesinlikle karalama yoktu.Çok güzel bir film.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
fyky7
fyky7

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film ilk başta amerikan propagandası yapan diğer filmler gibi başlıyor. Daha sonra bu tip terör olaylarında müslüman ya da hristiyan şeklinde din ayrımı olmadığını anlatıyor. Filmde önemli noktalara değinilmiş. Ana fikir güzel işlenmiş bence. Aksiyon sahneleri de çok güzel. Kafama takılan tek şey amerikalıların neden hiç ölmediği. Şunu söylemeliyim ki film zaman kaybı değil. İzlemenizi tavsiye ederim. 8/10
fudomikuta
fudomikuta

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence mükkemmel ötesi bir film.ben cok sevdim.
47-hitman
47-hitman

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
The Kingdom filmi baştan sona tamamen amerikan propogandası yapan bir film. Konu güzel ama filmin geneli ağır geçiyor sürekli diyaloglar sürüp gidiyor sadece filmin son 20 dakikası hareketleniyor ama o çatışma sahneleri çok gerçekçi çekilmiş o bakımdan gayet başarılıydı filmi herkese tavsiye etmiyorum sadece zaman kaybı başka birşey değil yani.
matlaklak
matlaklak

14 Eylül 2009 tarihinde eklendi
burada o kadar izlenmeyecek kötü yapıtlar 8-9 puan almıs ve bu filmin puanı 6.4 anlam vermek imkansız! "film gerek sahneleri gerekse vermek istediği mesajlarla ve aynı zamanda oyuncularıyla saglam bir yapıt" foxx güzel oynamıs ayrıca tüm arablar da muthiş oynamışlar..
filmin tek puan kırılacak yanı 4 amerikalı sanki ölümsüz gibi yani en azından 8-9 amerikalı koyup 3-4 ünü harcamak gerekirdi.. bundan puan kırarsak eger .. filmin notu

10/9 cok iyi
salamanto
salamanto

6 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Filmi şimdi izledim.Son sahneyi izledikten sonrada mutlaka bir yorum yazmayalıyım dedim. Bazı şeylere ne kadar çabalarsanız çabalayın anlatamazsınız bazense bir cümle yeter... The Kingdom filminin son 1 dakikası için bile bu filme tam puan veririm gerçekten etkileyiciydi...
sytekin
sytekin

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Yorumlara genel olarak bakıp filmi izledim ve gercekten bahsedılenden daha abartılı bır sekılde Americanın tüm insancıl özellikleri (!!)
ve müslümanlarında tüm vahşilikleri (!!) gözler önüne serilmiş_
YAni tarafsız bi gözle bu filmi izleyen birinin İslam a bakısı nasıl olur bılmıyorum_
Film America nın elini kolunu sallayarak petrol ülkelerine girdiklerini ve oraya sözde barış götürduklerin!! unutturmaya calısıyorlar_
Her fılmde oldugundan cok cok fazla mıllıyetcılık oldugu ıcın ve bunun adına sınema dedıkleri için(ki bu sadece BENim dusuncem) 3/10__
Aslında 0 ama emeğe saygı olsun diye 3___
burocker1986
burocker1986

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin 6.2de kalması çok enteresan.Bence puan veren arkadaşlar biraz da duygusal açıdan yaklaşmışlar.Sürükleyici ve aksiyon dolu bir filmdi.8/10
ayktez
ayktez

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
İzlenmesi gereken güzel bir film. Filmin Amerika yanlısı olduğunu düşünenler acaba bu olayların olmadığınımı zannediyorlar......
mchl-mann
mchl-mann

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bir filmin dış görünüşü teknik dersek içerik de filmin ruhudur- ee o zaman collateralda rol keserken yada şöle diyelim michael mann'in setinde bulunurken Mr Berg(böoarğ) insan hiçmi bir şey kapmaz yada aksiyon düzeyinin minimum düzeyde olduğu fakat gerilimi daima üstte tutan The insider(russel croWe)filminidemi izlemedin-bütçesi göz önünede alınırsa teknik zaten standart birde moda olduğu üzere kamera sallanmalı tabi içerik içinse michael moore'un malum belgeselinde olduğu gibi suudi-gWbush ilişkilerine değinmek işlerine gelmemiş(iyi de niye eheh) pek ha ama pardon film hayali bir yerde neverland yada orta dünyada geçiyor tabi ben fark edemedim izlerken-berbat berbat kaçın uzağa -el gazide(faris) iyi çocuktu hastı kankaydı ama kahramanca öldü oda dimi kötü ya-tamam hakkı verilecek tek sahne amerikalı ekibi havaalanından güvenlikli bölgeye gerilimli bir şekilde götürme sahneysiydi-tek sahne tabi
mca5fmca
mca5fmca

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bence gayet güzel bir filmdi.ayrıca çokda günceldi.tabi filmdeki msjı anlayana.çok abartılı güzel olmasada gayet etkileyici..