frank-deboer
30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Hollywood namlularını İslaminden çeksin artık. Tabi ki de rezil bir filmdir bu. Sesleri efekteleri oyuncuları umrumda değil. Gözünüzü açın yeter. Terör Amerikanın kendisi. Siz bunu izleyin. Bunu yorumlayın.
Film çok güzeldi arkadaşlar emek harcanan hiç bir şey için zaman kaybı denemez film hızlı başlıyor sonra yavaşlıyor sonra tekrar hareketliniyor filmin sonları bence şuan ırakta yaşananların bire bir aynısıdır bence güzel bir film izlemeyenler mutlaka izlemelidir
Tek kelimeyle muhteşem bir film izlemediyseniz çok şey kaçırmışınız demektir bazı bölümlerde sıkılabilirsiniz hatta zaman kaybettiginizi bile düşünebilirsiniz ama film sona erdiğinde son mesaj verildiginde emin olun filmden etkilenmiş olucaksınız objektif ve çok cesur bir film abdde tutmas çünkü onlar rambonun herkesi öldürdügü gibi performans beklerler:) fox ve garner rollerinde çok iyidi terör çok iyi yansıtılmıs kurgu güzel senaryo harika bazı eksşkliklere rağmen 1010....:)
Amerikan propagandasından başka hiçbişey değil bu film, terör konusunda kendileri sütten çıkma ak kaşık ama diğer herkes terörist, bence insanları bukadar basit yollarla 'uyutmaya' çalışmamalılar..
bence gayet güzel bir film.kötü yorum yapanlanlar bu filmi nasıl izlediler veya nasıl bir gözle izlediler anlamadım.ama bence 10 numara bir film herkese tavsiye ederim
amerikanın kirli ortadoğu politakısın temize çıkması için yapılan ve tamamiyle amerikan propagandası içeren bir film. öyleki ordaki halkın düşmanı gene ordaki halktır izlenimini vermek istemişler sanki ortadoğuda yaptıkları vahsi katliamların sorumluları kendileri değilmiş gibi.....
Film güncel meselelere ışık tutması açısından ibret verici ve de neyazık ki islamın yanlış anlaşılmasından kaynaklanan yanlış hareketleri de konu etmesi açısından da ders verici.