mrs-durden
9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
çok güzel ve sürükleyici bir filmdi büyük bir heyecanla izledim ve bittiğinde çok şaşırdım çünkü zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım rahatlıkla tavsiye edebilirim
Roberts ve Baconun oyunculukları iyiydi.. Sutherlandın oyunculuğu ise arkadaşlarından bir adım önde.. Senaryo ve işlenişi harika.. Joel Schumacherin imzasını taşıyan bu en değerli işi her sinema severe önerebilirim...
Farklı senaryosu harika oyuncu performansları başarılı atmosferiyle tam olarak bir gerilim klasiği.Yeni seğretçekler için farklı birşey bulmak zor olsada 80lerde zirve yapan korku gerilim filmlerinden sonra o havayı arkasına alan ve 90lar gerilim sinemasına ilham olan ölümü ve sonrasını sorgulayan harika bir film.
joel schumacher in elinden kötü bir film çıkmamıştır.buda onun en iyi filmlerinden biri.kadro harika.senaryo sürükleyici ve çok iyi işlenmiş bir hikaye.
Diğer filmlerden konu itibari ile epey farklı bir film.İzlerken etkilenmememiz imkansız gibi.Filmin bu kadar güzel olacağını zannetmiyordum ama izlemeye başlayınca donup kalıyorsunuz.Sürükleyiciydi bir an bile bilgisayarın başından kalkmadım.Yani adamlar 1990da böyle bir film yapmışlar eee bizde bir 30 sene sonraya tekabül ediyor bu.30 sene sonra belki bizde buna benzer güzel bir film çekeriz. Puanım 8/10.
Fazla bir şey beklemediğim ama izledikten sonra beni çok şaşırtan ve beklediğimin çok ötesinde çıkan bir film. Benim de çok merak ettiğim ölümden sonrasını görebilmek için beş çılgın ve cesur arkadaş hayatlarını riske atıyor. Senaryo çok farklı ve ben çok zevk alarak izledim bu filmi, Kiefer de rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. *İzlenmesi şart*
Filmin hepsini izleyememiştim sonra buldum ve izledim çok çok değişik ve güzel bir filmdi oyuncular çok iyiydi konusu çok farklıydı ama izlenecek bir filmdi bana göre 10 /7 yi hakediyor...
kesinlikle çok güzel bir film, ben izledikten sonra birkaç gün etkisinde kaldım, oyuncu kadrosu da çok iyi, ölüm ve gelecekte yaşam veya kader in insan hayatındaki yeri gibi konular hakkında konuşmaktan hoşlananlar için çok iyi bir tecih olur, ayrıca kevin bacon bence süper oynamış. 8/10
Korku/Gerilim tarzından hoşlanıpta Bu filmi izlemeyen pek yoktur heralde varsada izlesin artık özellikle senaryosuyla gerilim sinemasını en iyilerin...