Çizgi Ötesi
4,1

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Dönemin en büyük aşıkları, Kiefer Sutherland ve Julia Roberts ın olduğu, şahane bir gerilim...
deckard76
deckard76

30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Benzersiz görselliği,nefes kesen kurgusu,gotik atmosferi,renk ve ışık kullanımı ile aşmış gerilim klasiği.Genç halleriyle ünlü oyuncular çok başarılı.Kiefer Sutherlandın başarıyla oynadığı hırslı Nelsonın çocukluk anıları,kabusları ve hayaletiyle yüzleşmeleri en başarılı ve etkileyici sahneleriydi.Üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen bu yapım hala benzersiz ve çarpıcı.10/10
HAMLET1980
HAMLET1980

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
yılına göre çok ii...
Bekir H
Bekir H

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
hiç unutmam ilk izleidgim filmdi bu ben böyle film görmedim süper süperrrr
banadolu
banadolu

24 Haziran 2003 tarihinde eklendi
harika bir gerilim,yer yer öyle kaptırıyorsunuz ki film olduğunu unutuyosunuz.sinema dergisinin "modern klasikler"bölümüne girmesi gereken,gerilimin km taşlarından biri
toxicty
toxicty

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu fılmı ılk cnbc e de ızlemıstım ve hayraaan kalmıstım etkılıyıcı bı fılm :)
maviekim
maviekim

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok eskiden seyrettiğim bu filmin yalnızca konusu kalmıştı aklımda.google konusunu yazıp ismini bulabildim.şimdi yeniden izlesem nasıl olur bilmiyorum ama filmi izlediğim zaman beni etkilemişti.kurgusu güzel ve değişik.eğer bulabilirsem filmi yeniden izleyeceğim.
Gülden D
Gülden D

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
harika bir film.yıllar önce izlememe rağmen hala unutmadığım sahnelerle dolu kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film
fiveikstone
fiveikstone

5 Eylül 2005 tarihinde eklendi
bu filmi yllar önce star'da izlemiştim,ama tekrar tv'de koymadılar. simdilerde her yerde dvd'sini ariyorum..
gercekten harika bi film, izlemeyen varsa bi yerden bulsun izlesin