Ölüm Kitabı
4,3

teomansonmez
teomansonmez

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Gerilim ve Korku romanlarının tartışmasız usta yazarı Stephen King'in aynı adlı,çok satan kitabından sinemaya uyarlanan bir film.King fanatikleri bilirler filme kaynaklık eden bu roman ülkemizde de orjinalı adının tam karşılığı oolan Sadist ismiyle yayınlanmışyı.S.King'in en iyi romanlarından biri olan The Misery K.Baethes'ın gerçekten romandan anlatılan Annie Walkers karekteriyle bu kadar özdeştiği bir gerçek ve oyuncu olağanüstü bir performans göstermiş.Hikaye zaten fazlasıyla gerilim ve müthiş.Misery Goldman'ın başarılı kalemiyle senaryoyla adapte edildiği için bir o kadar sadakatli bir uyarlama.Belki finali üzerinden pek durulmadan,bazı şeyler üstü kapalı geçilmiş ama olsun.Kaçırmayın derim.
verbalkint92
verbalkint92

11 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Başarılı bir King uyarlaması.Oyuncularını da cok sever ve takdir ederim.Yanılmıyorsam Kathy Bates ilk ve tek oscarını bu film sayesinde almış,haketmiş de...Stephen King uyarlamalarının birçoğunun basarısız oldugunu düşündem de Misery benim için gayet doyurucu bir uyarlama.tavsiye olunur...
kaankarsan
kaankarsan

11 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Hem gerilim yaratmada, hem o gerilimi yedirmede inanılmaz başarılı olan bir film. En iyi King uyarlamalarından biri.. Gerilim türü meraklılarının mutlaka izlemesi, gerilim dersi alması gerekiyor..(9/10)
sonte-2
sonte-2

3 Şubat 2006 tarihinde eklendi
mısery..harika bir filmdi.annie’nın eline düşmek mi? ; asla..beni hemen öldürün:) bu arada eğer stephen king’in kendisi,kitapları ve filmleriyle ilgileniyosanız, www.karakule.forumu.com sitemizi bi ziyaret edin.beğenirseniz üye olun ve görüşlerinizi bildiren,kısacası eğlenin ve yeni şeyler öğrenin..ilgilenenler buyursun:)
Kptan Custo
Kptan Custo

18 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
kitabını okudkuştum sonra denk geldi filmini seyrettim kitap daha ayrıntıyı yer verdiği için bence daha iyiydi
esat-ozcan
esat-ozcan

3 Mart 2005 tarihinde eklendi
Misery King in ender kaliteli uyarlamalarından,gerçekten başarılı.Aynı şekilde Cronenberg imzalı The Dead Zone da tanıtılırsa sevinirim ki gayet başarılıdır.
falconx74
falconx74