Puanını görünce çok merak ettim.Gerçekten de beklediğim kadar güzel bir film izledim.Özellikle Beniggi nin performansı ayakta alkışlanır.Fedekarlık ancak bu kadar güzel anlatılabilir heralde.Favorilerim arasına girdi.10/10
Neredeyse hiç şiddet içermeden,o dönemin acılarını izleyiciye aktaran nadide bir film.İzledikten sonra buruk bir gülümseme bıraktı bende.Klasik "soykırım filmleri"ne benzemiyor kesinlikle izlenmeli.
Film güzel. Ama Türkçe seslendirme çok kötü adamın sesi özellkle. Bir de burdan bi şikayetim var çoğu filmde başroldeki genç kadın oyuncuyu seslendiren bir bayan var. Ses çok ince ve berbat, kesin torpili var.(Ör:Katil Doğanlardaki kızın sesi) Lütfen o bayan daha az bağırsın seslendirirken :)
bu filmi izleyip güzel yorumunu yapan kişiler heralde baska film izlemişler.bukadar sacma konu olamaz ve cok basit.izleyerek zamanınızı boşa harcamayın.
yorum bile yazmaya gerek yok. baş yapıtlar karşısında şapka çıkarılır. filmde çok zekice sahneler var. benim en zekice bulduğum filmin sonlarına doğru çocuğun teşekkürler deyince babasının yaptığı hareketti. mutlaka izleyin.