death-2
7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Roberto Benigni 2. dünya savaşına çok farklı bir bakış açısı. İkinci dünya savaşını yaşayan bir çocuğa hiçbişey olmamış gibi hissettirmesi. gerçekten izlenmesi gereken filmlerden
İki farklı bir film hayat güzeldir.İlk bölümünde sevgi,aşk,komedi var.Çılgın bir aşığın neler yapabileceğini görürüz.İkinci bölümde fedakarlık,aile bağları,korku,acı başlar ve bu ilk bölümle birlikte harika bir uyum oluşturur.Hayat güzeldir yaşamdan zevk alanların en az bir kere uğraması gereken bir durak.
Bu filme kötü yorum yapabilcek ender insan vardır 7 8 yıl önce izledim belki daha da önce olağan üstü bir film yorumsuz izlemezseniz kaybedersiniz 10/9
Klasik tarzı sevmeyenler en başta bu ne diyeceklerdir..70 li yılların komedi filmi tarzında başlıyor.. ve insana sıkıcı geliyor.. ama sabredin ve izleyin.. gercekten cok güzel bi konusu olan.. izlenmesi gerek filmler arasında..
filme diyeceğim yok ama benimde hoşuma giden bir film olduğunu söyleyebilirim ama dybyday 8181 adlı arkadaşım kusura bakmada james stewartın ıtsa wonderful life filmini izlemeni öneririm şahane hayat adamı hem ağlatan hem güldüren film bittiğinde de moralin tavan yapmış oluyor onu izle.ondan sonra yorumunu ekle...:)))
Bundan önceki 2-3 yorumun hepsini okuyamadım, ama anladığım kadarıyla beğenmeme söz konusu.. ekremdoydu dışında..Beni burda tanıyam herkeste bilir ben sinema okumuş bi adamım, ve sinemayla ilgili daimi şunu söylerim, her film sevilir veya sevilmez kişiye kalmıştır, sonuçta filmin kalitesini senin beğeni tarzın belirlemez ama yane Hayat Güzeldir gibi bir filmi beğenmemek hangi zevk sınırları içinde bilemiyorum..her filmi anlarım ama yane Hayat Güzeldiri beğenmiyen brisi -ben sinema izliyorum demesin..
film gerçekten çok etkileyici. babanın çocukla olan iletişimi muhteşem. çok etkilendim.. 9/10bu arada 90lar adlı arkadaşım saolasın ya. böyle duygusal bir filmden sonra insanın neşesini anca senin absürt yorumun yerine getirebilirdi. gül gül öldüm saçma yorumuna yaw. :)
1998 yapımı oscarlı bir filme ancak 2009 yılında yorum yazan 90 lar adlı arkadaş sen başka bir hayat güzeldiri izlemiş olmayasın :) gerçenden filmin gerçeklğini tartışman çok hoş