Baba 3
4,6

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ızlemıyen cok sey kaybeder tavsıyem serıyı alıp aralıksız ızlemenızdır cok daha zevk alırsınız GodfatherI 10/10 Godfather II 10/9.7 Godfather III 10/9.3
beck31
beck31

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Tamamen konusuna olan bağlığını gösteren son filmdir.Kadroya giren Andy Garcia gayet tatmin edicidir, kesinlikle izlenmesi keyiflidir.8/10
atakanozruh
atakanozruh

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Aradan geçen onca zamana karşın aynı kaliteyi koruyabilen bir 3. film. İlk ikisinden iyi olmadığı kesin ama yine The Godfather ismi bile yetiyor. İlk iki film 10/10'luk. Ama bu 9/10..
delicewatt
delicewatt

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
üçlemeye yakışan bir son olmuş. ilk iki filmin büyüsüne kapılıp saçmalanmamış. o iki filmi tamamlayan dram ve büyük bir iç hesaplaşma barındıran duru bir film olmuş. belki de en önemlisi geçen onca seneden sonra ilk iki filmin kendine has havasının yakalanması. 3leme gönüllere taht kurdu gerçekten de. bir daha bu denli iyisi sanki yapılamaz gibi geliyor, bu tadı başka hangi filmden alabiliriz ki.
karakose9
karakose9

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sinemayı yakından takip ettiğim halde bu seriyi daha yeni izledim.Film için serinin en kötüsü yorumlarına katılmıyorum ayrıca.2. film diğerlerinden biraz daha iyi duruyorsada 3. film ve 1. film seriden kopmamış başyapıtın taşları olmuş.Genel kanı tabi ne olursa olsun başyapıt film olmuş.Seriyi bitirdiğimde işin aslı serinin devamını istedim.Belki bu filmin oyuncularının senaryosunun sağlamlığından kaynaklanıyordur.Ancak part 4 ü çekmemeleri bu filme olan saygıyı kat be kat artırıyor şimdi daha iyi anlıyorum.Belki fazla olmasada iyi yapılmış seri sinemaların devamı izleyicileri tarafından bekleniyor ancak bu filmler gişeye oynamadıklarıda belli zaten.
serhatonce26
serhatonce26

25 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
bence serini büyüsünü bozuyor bu film
ozzy-badd
ozzy-badd

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Ilk iki film ayarinda olmamasi iyi bir film olmadigi anlamina gelmiyor kanimca ... O ilk iki filmin kusursuzlugunu üçüncü kez sergileyememeleri gayet normal ... Seriye iyi bir 'son' olmus ... 5/4 ...
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Serinin en zayıf filmi olsada bu yine etkileyici bir suç filmi olmasını ve büyük bir başyapıt olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Al pacino yine muazzam bir oyunculuk sergiliyor, Andy Garciada parlak bir performans sunuyor, diğer filmlere nazaran daha ağır ilerlesede Vatikanda oynanan oyunları pislikleri konu alması iyi aksiyon sahneleri, geçmişin günahlarının acısını çeken Michael ve acı dolu sonuyla kesinlikle seyredilmesi gereken bir film.Filmin en büyük eksikliği Wivona Ryder yerine son anda kendi kızını oynatma saçmalığını yapması Coppolanın, kızı rezalet bir oyuncu(kötü bir yönetmen ayrıyetten ama bu filmin konusu değil tabiki)
odinhan
odinhan

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Kaliteli kadrosu ve müthiş senaryosu ile müthiş bir seri finali...
hookers
hookers

3 Ocak 2004 tarihinde eklendi
BABA EFSANESİNİN SON BÖLÜMÜ.SERİ BU FİLME BİRLİKTE ŞANINA YAKIŞIR BİR SONLA BİTİYOR.BU FİLMİN NEDEN BU KADAR ÇOK ELEŞTİRİLDİÐİNİ ANLAYAMADIM.EVET, İLK 2 FİLMDEKİ SAF İTALYAN DUYARLILIÐININ YANINA BİRAZCIK HOLLYWOOD ŞEKERİ VE VATİKAN HAVASI EKLENMİŞ, SOFIA COPPOLA`NIN OYUNCULUÐU ÇOK KÖTÜ, TEMA MÜZİÐİ ÇOK AZ KULLANILMIŞ AMA,TÜM BUNLAR BU FİLMİ KÖTÜLEMEK İÇİN YETERLİ DEÐİL.İLK 2 FİLMİN AKSİNE OSCAR ALMAMASINA RAÐMEN 7 DALDA ADAY OLMUŞ, OTEL BASKINI VE OPERADAKİ SUİKAST GİRİŞİMİ SAHNELERİYLE TEMPOYU VE GERİLİMİ DORUÐA ÇIKARTAN BU FİLMLE BABA SERİSİ ZİRVEDE NOKTALANIYOR.BENİM FİLM İÇİN GÖRDÜÐÜM EN BÜYÜK EKSİKLİK AL PACINO`NUN YANINA ONUN KADAR ÜNLÜ BİR OYUNCUNUN EŞLİK ETMEMESİYDİ.SİNEMA TARİHİNİN LOTR İLE BİRLİKTE EN İYİ ÜÇLEMESİDİR BABA SERİSİ.MARIO PUZO VE COPPOLA`NIN ELLERİNE SAÐLIK...
tuffy34
tuffy34

19 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Seride iyinin kötüsü.. Finalini görmek için ölünür bile..
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

11 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Bütün serileri mükemmel
ze-ku
ze-ku

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Oyuncuların ses tonları beni çok etkiledi.İzlenilmesi gereken filmlerden tabiki.Müzik,mekanlar vs. her şey çok güzel.İyi seyirler.
michael-corleone
michael-corleone

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Şu cümle serini 2. ve 3. filmindeki kralin kim oldunu ispatlar:)'Dünya corleone ailesini bir tek isimle hatırlıyacaktır:Michael Corleone..Serini 3. filmine gelince al pacin yine muteşemdir sanki 2. filmle3 . film arasında çok az bi vakit varmış gibi rolünde hiç bir kopukluk olmada ekrana yansıtmış olması muhtşemlik örneğidir.Bu seridede şu sahneye bayılıyorum.Kay sicilyaya gidip dolaşmak için taksinin kapısını açar ve şoför koltuğundaki al pacino şapkasını çıkarıp büyük bir kibarlıkla:Buona giornata sinyora, emrinizdeyim' der.Bu seride diğer iki bölümde yıktıkların onarmaya çalışan ve bunu o ihtişmlı tahtından inerek yapan bi mike vardır..Alsında bu onun yapmak istediği ve yaşamak istediği bi hayttır ama ne çareki don corleoneyi taşımak için bu hayattan vaz geçmiştir.Bence serinin 3. bölümede iz bırakıcak cinstendi.Bence 3. bazılarının dediğinin aksine süperdi.
wolkiwolki
wolkiwolki

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmin sonun hiç sevmiyorum ama, esasen öyle olması gerektiğinin de farkındayım...Harika bir film, keyif verici.Sonu hariç :(((