Şarküteri
3,8

narrator-2
narrator-2

22 Ekim 2002 tarihinde eklendi
Oolum enes kimse seni si.lemiyo lan.Hiçkimse iki filmi karşılaştırmamış.Benim yorumu biliyon saten.
theyurdal
theyurdal

19 Mart 2022 tarihinde eklendi
Çok farklı, çok değişik bir film
throughout
throughout

7 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Yönetmenlerin oluşturdukları etkili atmosfer elbette çok başarılı.. filmin konusu da çok anlamlı.. fakat başarılı atmosfere rağmen iyi anlatılamamış konu.. hiç etkilenmedim.. ama tabiki kötü bir film de değil.. zaman zaman güldüm, zaman zaman insanların ne hale gelebileceğini düşündüm.. ortalama bir film şarküteri.. 6/10
kolaric
kolaric

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
görüntüleri, müzikleri, kurgusu çok güzel bir film ama jean pierre jeunet filmlerinde soğuduğum bir nokta varsa o da -coğrafya gereği fransız kültürüne uzak kaldığımdan uzak gerek- mizah anlayışı. diğer iki filminde de böyle olmuştu. kara mizahın yoğunlaştığı ve bir fransıza muhtemelen çok eğlenceli gelecek sahnelerde soğuyorum ben filmden, nedense çok irrite ve yapmacık geliyor. yine de hoş bir film. izlenmeye değer.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

7 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Tamamen özgün bir hayal gücünden çıkma,mekanik oyuncaklarla dolu bu gerçeküstü komedinin benzerini ben daha önce görmemştim.Caro ve Jeunet bir sonraki filmlerini çekene kadarda bir daha görmedim...
serhatisci61
serhatisci61

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ne korkuttu,ne güldürdü,ne duygusal bir yoğunluk içine soktu..Gerçekten değişik bir film..film mekanı gerçekten güzel ve kasvetli bir ortam..çoğu izleyiciyi sıkcacak bir film o yüzden sinemayı sadece güzel vakit geçirmek için bir araç gören kişilerin izlememesi gerekiyor çünkü kesinlikle onlar için büyük bir hayal kırıklığı olur bu film..kendi yorumum ise değişik bi film etkilendim kesinlikle aklımda beynimde kendine yer etti ama kötü mü iyi mi birşey söylemekte zorlanıyorum..7
sluckpeephole
sluckpeephole

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kötü değil,cok iyi de değil...