bu filmi orta okulda izlemiştim.bi filmi 2,3 kere izleme ağdetim yoktur ama bu film izlenmeye değer.bu film isledikten sonra ilk dediğim şey reeves büyük projelerin adamı.bence mükemmel bir oyunculuk çıkarmış, bi de konu ve yönetmen iii olunca tadından yenmez bi film ortaya çıkıyo.
bu film bi kadın yonetmenden izledigim en film sinema tadında olsun gerekse kurgu senaryo olsun hersey dortdortluk mukemmel bir yapım izleyipte begenmemek gercekton cok zor tawsiye ediyorum mmmmmmmmm
bir kac sene once tw de ızlemıstım oldukca guzel we temposu dusmeyen 1 fılm,p.swayze rolunde oldukca basarılıydı.gayet ızlenır 1 fılm yanii...:) tavsıye ederım.
Bence filmin vermek istediği mesaj çok önemli. Yapılan uygulamalar biraz anlamlı, insanda gerçeklik payı var, yaptığım deneylerde, süper beyin, cesaret, yüksek konsantrasyon, güç, hız ve maneviyatta artış oluyor.
31 yıl önce çekilmiş olmasını göz ardı etmesem de, Kurgusu ve efektleri çok basitti, oyunculuk desen tanınmış sanatçılardan acemice bir performans, dublaj hiç güzel değil, Bence zamanınızı boşa harcamayın