Mükemmel bir kurgu ve senaryo vardı. Film devam ettikçe şimdi senaryo nasıl değişecek diye bekliyorsunuz. Sağlam bir kurgu var. Film tek mekanda geçmesine rağmen ilgi ile takip ediyorsunuz. Buda kolay başarılacak bir şey değil gerçekten. Dawson çok iyi oynuyor. Kelly de çok başarılı. Film son sahnesinde polis müfettişinin hareketi bana Türk filimlerindeki sevimli sahneyi hatırlattı (detay yazmıyorum).
Yılına göre gerçekten başarılı bir iş çıkarmış Hitchcock. Diyaloglar çok sağlam. Felsefesi ve kalitesiyle izlenmesi gereken başarılı bir eser. 7 puan.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.