Terminatör 2: Mahşer Günü: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Terminatör 2: Mahşer Günü
4,6
dra-kula
24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
terminatör 2....20 yıl önce çekilmiş ama seyretmeyen birine izletirsen dün çekilmiş kadar süper bir kurgu.filmi seyretmeyenler yada beğenmeyenler 'yaşıyorum' demesin10/1000
Halen bile, bir bilimkurgu filminde bu derece zekice düşünülmüş özgün efektler ve bu derece bir yaratıcılık yok. Sıvı metal olayı izleyici için bir daha görülmeyecek bir görsel şölendir bence. Bu film gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu, belki de en iyi bilimkurgu filmidir kanımca. Üstelik verdiği insanlık dersleri takdire şayan. Son sahnedeki 'şimdi neden ağladığınızı anlayabiliyorum' repliği hakkında ansiklopediler dolusu yazı yazılacak kadar anlamlı ve dopdolu bir mesajdır. İzlemeyen varsa mutlaka izlesin... Saygılarımla.
engin1892 sen filmi izlemedin herhalde insanlar savaşta onu ele geçiriyolar ve çipini değiştirerek john connorı koruması için geçmişe gönderiyolar.bence film bir başyapıt böle filmler şu an bile çekilmiyo kaldıki film 1991 yapımı.
abartmayın ya biz ne bilimkurgular gördük,boylesıne mantık mantık hatası dolu 1 film nasıl en iyi bilimkurgu filmi olabilir ki..? ama aksiyon we görsellik anlamında elbette harika 1 film.arnold bu tip yapımların ilacı zaten.benim de fawori filmlerimden fakat gelmiş gecmiş en iyi bilimkurgu degil maalesef:)
Türünün en iyisi.Çevrildiğinde dünyanın en pahalı filmi olarak sinemalara gelmişti ve ozamanlar 7 yaşında olmama rağmen sinemadaydım.Hala bu filmin verdiği keyifle dizisini seyrediyorum.