Terminatör 2: Mahşer Günü
4,6

Sedatt G
Sedatt G

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ayrıca robert Patrick in de hakkını yenmemek gerekir.
yigityasa
yigityasa

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence de T serisinin gözbebeği tekrar tekrar izlenir özellikle ara sıra Tvlerde çıkınca izlemeden durulmuyor. 10/10
mustynet3
mustynet3

30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
astaravista baby müthiş arnold mütiş film mütiş zaten oscar almış bütün serilerini izledim hepsi çok güzel...
hsuker
hsuker

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
DÜnyanın gelmiş geçmiş en büyük bilim kurgu yapıtı. The terminator ile çıkış yapan muhteşem filmin tırmandığı doruk nokta. oyuncular hakkında tek yorum mükemmel. zaten yönetmenden de filmin işleniş kalitesini anlayabilirsiniz. terminatör 1 in devamı olan filmde tekrardan geçmişe gönderilen 800 serisi robot ile hemen peşinden gönderilen ve bu sefer john conner ı öldürmek için görevlendirilmiş olan t1000 serisi robot arasındaki kıyasıya süren savaş mükemmel işlenmiş. robot karakter olarak zaten arnold çok uygun ve rolünü çok iyi yapıyor . bunu bize daha önceki seride de ispatlamıştı. ama t1000 olarak seçilen şahıs kadar başka bir kimse seçilebilirmiydi bilemiyorum. çok mükemmel bir oyun çıkaran robert patrick filme renk katmış. T3 de gönderilen kötü robotu görünce bunu daha iyi anladım. film türünde 10 üzerinden 10 alır.
ossi6188
ossi6188

10 Ekim 2006 tarihinde eklendi
söylenecek söz var!! bu filmin puanı neden sürekli düşüyor kesinliklee 10/10 yani terminatörcüler t2 ye hakkettiğiii puanı verelimm esirgemeyelimm :D
mahmut-saral
mahmut-saral

16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Tüm zamanların en yaratıcı ve iyi bilimkurgu aksiyon filmi. muhteşem ve schwarzenegger. bi insan bu kadarm ıiyi robot rolü yapar. Bu film kesinlikle matrix ve benzeri gibi filmerin kopya çektiği filmdir. Makine insan savaşını başlatan ilk film, kült, harkulade, efsane

I'll be back
MuR@T G.
MuR@T G.

11 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Senaryosuyla, Görsel Efektleriyle, oyuncularının performanslarıyla ve birçok Bilim-Kurgu Aksiyon filmlerine ilham olmasıyla türünün ekolü bir film...
kbier
kbier

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sene 91.Filme bak.Arnold Schwarzeneger yüzünün yarı rabot yarı insan olarak gösterildiği sahne.Bu bile bu filmin devrim oldugunu kanıtlar.Arka fondaki müzikler.Dicek hiç ama hiç bir şey yok.10/10 hatta bir tane daha 10 :)
naked-eye
naked-eye

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
senaryosunun yanı sıra bu serideki kötü adam yani civa adam karakteri müthiş. serinin en iisi.
takometreci
takometreci

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
tek replik bu filmi anlatmaya yeter
astalata vista baby
saltans
saltans

28 Mayıs 2002 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film James Cameron'ın ve Arnold'ın en iyi filmlerin başında geliyor umarım devamıda başarılı olur....
Sadık
Sadık

18 Ocak 2024 tarihinde eklendi
“If a machine, a Terminator, can learn the value of human life, maybe we can do.” Son sözüyle beni yoğun düşüncelere sevk etmiş, zamanının ve ilk filmin çok ilerisinde mükemmel bir başyapıt. Hem aksiyon sahneleri, hem duygusal sahneleri hem de insanı gelecek hakkında düşüncelere iten sahneleri mükemmel bir şekilde harmanlanmış ve önümüze Judgement Day olarak sunulmuş. Hikaye gelişimi ve son aksiyon sahneleri bakımından ilk filmi çok fazla andırıyor ama bu sıkıcılık değil aksine büyük bir akıcılık sağlıyor. Sahnelerin sonrasını tahmin etmenize rağmen yönetmen sizi sürekli aksiyonun içinde tutmayı başarıyor. Gerçekten çok beğendim, filmleri tekrardan izlemek gibi bir huyum yoktur ama en yakın zamanda tekrardan izlemeyi çok isteyeceğim bir film.
doom3-ms
doom3-ms

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
söylenecek söz bulamıyorum. 100 kere izlemişimdir. en sevdiğim movie'dir kendileri ayrıca schwarzenegger en sevdiğim karakter ve aktör ( t-100) "come with me if you one the live"
bu arada devamlı bu filmin puanı neden düşüyo anlamadım. böyle süper filme 10 üzerinden 10
verilmeli :(
shamet84
shamet84

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Türünün en iyisi.Çevrildiğinde dünyanın en pahalı filmi olarak sinemalara gelmişti ve ozamanlar 7 yaşında olmama rağmen sinemadaydım.Hala bu filmin verdiği keyifle dizisini seyrediyorum.
umutun
umutun

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
"hayat gece alınan yol gibidir" işte bu gercek.film mükemmel bi film