çukurova83
21 Şubat 2005 tarihinde eklendi
başarılı bir film olmuş.AŞK ı güzel anlatmış. asıl başarı bence kadınların toplum içerisinde ezikliğini ve aşağlanışını iyi anltılması.mizahın da olması izleyicinin sıkılmaması için başarılı olmuş.NURGÜL ve ONUR ÜNSAL başarılıbir grafik çizmişler.METİN AKPINARın hakkınıda yememeliyiz.
Film öyle aşırı mükemmel bir şey degil ama izlenebilirligi çok fazla insan sıkılmadan cok rahat izliyor ve söylemeden gecemeyecegim nurgül yeşilçay kesinlikle yeni nesil bayan aktisitlerin bence en iyisi hiç abartmadan söylüyorum ve son olarak her eve bir eğreti gelin lazım :)))
Çok kötübir film. Neden? Oyunculuk kesinlikle iyi değil. Nurgül Yeşilçay çok kötü. Yüzü tamamen hissiz. Müjde Ar rol yapamıyor. Şevket Çoruk her zamanki gibi iyi ama dikkat edilirse bu rol ona yapışmış durumda. Çoksevdiğim için onu kötü bir şey diyemem. Başroldeki genç oyuncu harika bence. Mükemmel, çok gerçekçi, çok başarılı.
Filmin kötü olmasının bir diğer sebebi ise aslında anlatmak istediği şeyi o kadar da ciddiye almaması. Bu komedi filmi mi aşk filmi mi? Gerçekçilikderdi mi var yoksa hayal mi anlatıyor? Türkiyedeki bir çokfilmde gördüğümüz gibi gene gerçeklikle bir sorunu olan bir filmle karşı karşıyayız. Acaba eğreti gelinler yaşları küçük sevgilileri ile tavşan kıyafetleri giymiş halde trene binerek ve hatta maço kabadayı sevgili onların aşkı uğruna kendi sevgisinden vazgeçer halde böyle ütopyalara doğru mu gidiyor? yani allahaşkına ne anlatacağına kararverseydi yönetmen en baştan, o zaman izleyici de farklı tepki gösterebilirdi. Bu kadar para bu kadar kitap oku, bu kadar film seyret bu kadar dünyada tanın ve sonra gel bu filmi çek ve ardından da göklere çıksın film. Kusura bakmayın kötü
Kesinlikle vakit kaybı. Ne oyunculuk ne de senaryo bu filmi izlettirir. Filmde sadece Füsun Demirel'i beğendim. Bu tip rollerin kadını olmasa belki o da bocalayabilirdi tabi. Konu zengin olmasına karşın son derece Yeşilçamvari bir işlenişi var. Hele sonunda Hasan'ın makiniste "yolcularını al götür" gibi bir serzenişte bulunmasına hiç anlam veremedim. Onun karakterindeki bir rolün yapacağı şey hem Emine'yi hem de Ali'yi vurmak olmalıydı. İnsanlık dersi vermek değil. Tek kelimeyle berbat!!
bana gore bos bır fılm zaten fılmın basında sonunda ne olacagı bellı fılm bıtsın dıye cıle cekıyor ınsan cok sıradan bır fılm boyle fılmlerle bır yere varılmaz kendımızı kandırmayalım
Denildiği gibi Füsun Demirel'in oyunculuğu filmde ötekilerinkine bayağı bir üstünlük kurmuş. Nurgül Yeşilçay fazla göze batmıyor. (göze battığı yerler de zaten erotik sahneler) Film sıradan normal, unutulacak bir Türk filmi. Bence bunu da diğerlerinin yanına koyun.
gonul yarasi gibi iyi bi filmden sonra 2-3 sene daha iyi film gelmez dedim.ama egreti gelin'de bu fikrim degisti.gayet guzel bi eser.oyuncular superdi.mekanlarda cok guzel secilmis. umarim böyle filmler sinemada gerektigi ilgiyi bulur ve bu tarz flmlerin önü acilir
nurgül denilince durulmalı ve düşünülmeli.allahım o ne oyunculuk o ne güzellikti öyle film normalde idare eder ama nurgül filmi almış götürmüş gerçekten
bence film güzeldi arkadaşlarımıda tavsiye ettim. Atıf Yılmaz 1930'lu yılların havasını çok iyi vermiş. Nurgül Yeşilçay bu filmde herzamankinden tatlıydı. Ama bence filmde eliştirilmesi gereken, sınıfta kalan nokta, eğreti gelinin bazı sevişme sahnelerinde hadis söylemeseydi. Dini bilgiler verilmesi güzel ama uygunsuz yerlerde verilmiş beni en çok rahatsız eden nokta bu oldu filmde....
Wala gerçekten çok güsel bir film...Filmin hakkını wermek lasım.Ama Metin Akpınar kesinlikle konuk oyuncu değil resmen başrollerden biri gibi!Neyse gerçekten gidip görün islemeye değer!