widmark-2
3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Atıf hocanın son filmini izlemek boynumun borcuydu ve bugün izledim.Sezen aksunun müziği,nurgül yeşilçayın oyunculuğu ve en önemlisi ustanın son filmi olması sebebiyle izlenmeli.Filmin iyi olduğunu tartışmak istemiyorum çünkü ustanın en naif filmi diyebiliriz.
filmi televizyonda izledim.belli sahnelerin kesilip kesilmediğini bilemiyorum.fakat film gördüğüm kadarıyla kalıyorsa çok iyi yerlere taşınabilecek bir anafikir,biraz sönük bir aşk hikayesine dönüşmüş.oyuncular çok başarılı.fakat insanın kanını donduracak,gözyaşlarına boğacak türden bir final olsaydı daha çok akılda kalırdı.final tatmin etmiyor...
sıradışı bir öykü çok sıradan İyi işlenmemiş karakterlerle dolu, etkileyicilikten uzak bir film Eğreti Gelin. Rolüne fiziksel olarak çok yakışmış Nurgül Yeşilçay'a rağmen eksiklik duygusu uyandıran bir film. 2/5
bana gore bos bır fılm zaten fılmın basında sonunda ne olacagı bellı fılm bıtsın dıye cıle cekıyor ınsan cok sıradan bır fılm boyle fılmlerle bır yere varılmaz kendımızı kandırmayalım
Denildiği gibi Füsun Demirel'in oyunculuğu filmde ötekilerinkine bayağı bir üstünlük kurmuş. Nurgül Yeşilçay fazla göze batmıyor. (göze battığı yerler de zaten erotik sahneler) Film sıradan normal, unutulacak bir Türk filmi. Bence bunu da diğerlerinin yanına koyun.
bazi sahnelerde cok oyalanilmis, bazi kisimlar ise cok ozensiz bir sekilde cabuk gecilmis. bence cok guzel bir senaryo boyle rezil edilmis,yönetilememis. seyirciyi etkileyen bence film muzigi ile birlesen bazi kareler...
Filmin gerçekten sürükleyici bi anlatımı var.Hep sonunu merak ediyorsunuz.Bu ana kadar filme iyi bi not veriyorsunuz kendi kafanızda.Hele Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğu da bununla perçinlenince...Ancak filmin sonunda koca bir hayal kırıklığı ile karşılasıyosunuz.Şahsen daha önce sonu bu kadar basit biten bir film görmemiştim.sırf bu yüzden: 4/10
Oyuncular çok iyi.. Müzik güzel.. Kostümler uygun.. Konu iyi.. Ama yine filmin sonuna takıldım.. Film bence o şekilde bitmemeliydi.. Bana göre sonu çok saçma olmuş..
Diyaloglar sıg, oyuncular nostalji, öykü Atıf Yılmaz kılişesi. Eski kalıplardan kurtulamayan bir film. Yine de Cumhuriyet ve sanatı harmanlayıp küçük dokunuşlarla döneme ışık tutması iyi bir atmosfer sağlıyor, hikayeyi güzelleştiriyor.
İdare eder bir türk-filmi.Füsun Demirel her zamanki gibi müthiş,artı bir kaç oyunculuk dışında pek beğenmedim filmi.Mekan çok sınırlı ortam biraz yapmacık durmuş ve filmin sonu insanda basit kalmış...birde söylemeden geçemeyeceğim şey film müzikleri mükemmeldi...