Rezervuar Köpekleri: en yeniler yorumlar - Sayfa 14
Rezervuar Köpekleri
4,3
cream-2
23 Eylül 2003 tarihinde eklendi
Filme başyapıt diyenler olmuş, çok beğenenler olmuş, saygı duyarım fakat film bana çok durgun geldi. Öyle aksiyon sahnelerinin olduğu bir film de istemiyorum elbette ama seyircinin yoğunlaşacağı birşey de yok. Filmin etkiliyici final sahnesi olmasa klasik banka soygunu filmlerinden fazla bir farkı olmayacakmış. film bence yukarda yazıldığı gibi bir macera/polisiye/aksiyon filmi değil bir dram filmi edasında bitmiş. notum: 7/10
daha afişinden başlayarak insanı etkisi altına alıyor.başta tim roth ve sapık katil rolünde michael madsen olmak üzere muhteşem bir oyunculuk var.zekice kurgusu ve diyalogları ile fazlasıyla izlenmeyi hak ediyor
Sert,kanlı,küfürlü,zekice ve kışkırtıcı. S.Leone ve J.Woo iyi çalışılmış. Mükemmel taklitler bazen asıllarından ayrılamıyorlar. Hangisi daha değerli? İyi,Kötü,Çirkin mi? "Rezarvuardaki köpekler"in final sahnesi mi?Karmaşık!?