Rezervuar Köpekleri: en yeniler yorumlar - Sayfa 5
Rezervuar Köpekleri
4,3
reedsternberg
14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
yine tarantino aynı şeyi yapmış.yine güzel bi filme imza atmış.Alışkanlık haline geldi bütün tarantino filmlerine iyi puan vermek.bu filmde de kurgulama konuşmalar oyunculuk harika...
Film turu dahilinde gercekten iyi ama ben bir basyapit oldugunu dusunmuyorum,tarantinonun yapabileceginin en iyisini bu filmde yaptigini da...gercekten keyifle izledim o ayri,detaylarda cok sey buluyor insan.her sekilde izlenmeye deger bir film
Tarantino’yu ve üslubunu tanıdığım film. Farklı bir tarzı olduğunu hemen görebiliyorsunuz. Bu tarza alışık değilseniz film zaman zaman sizi sıkabilir. Çok durağan sahneleri var ama kendini izletmekte çok zorlanmıyor. Farklı bir tarzı ve tadı denemek istiyorsanız tavsiye ederim.
dun tekrar yad ettik.. saygi ile egildik.. aspirin gibi hergun yeni bir faydasi cikiyor bu filmin.. steve buscemi'nin john turturro'ya benzerligi dikkatimi cekti bu sefer de..
bazı filmleri izlemek zaman kaybı gibi gelir.ama bu filmde işler tersine dönüyor.bu filmi izlememek zaman kaybı.tarantino döktürmüş.biz de döktüklerini toplamak kalmış.
Filmi bugün izledim ve açıkçası bu kadar harika bir film beklemiyordum. Hala izlemediyseniz muhakkak bir yerlerden bulun, çayınızı kahvenizi alın, kurulun koltuğunuza ve bu mükemmel filmin tadını çıkarın... Tek kelimeyle 4/4lük bir film!!!
yıne bır Quentın trantıno fılmı tam anlamıyla bır sahaser ozellıkle fılmde mıchael madsen yıne o kotu adam tıplemesını tam anlamıyla super oynamıs fılm kısa olmasına ragmen bence gayet ıyı bır fılm dıyecek fazla bır sey yok herkese ızlemesını tavsıye ederım
farklı karakterleden farklı gözden anlatılan bir film quantin tarantinomsu bir yapım ve insanın ortalığı kana bulayası geliyor :D çok güzel bir film...diologlar harika "havlamaya devam mı edeceksin yoksa gelip ısıracakmısın"
Tipik Tarantino filmi. Uzun diyaloglar, vahşetle örülü komedi sahneleri, sempatik-didaktik gangsterler. Tarantino'nun senaryonun yanı sıra yönetmenlik konusunda markalaşma yolunda attığı ilk adım. Tim Roth ve Harvey Keitel'ın parlayan oyunculukları. Arşivinizde mutlaka olsun.