Rezervuar Köpekleri
4,3

Alper K.
Alper K.

13 Aralık 2005 tarihinde eklendi
ya bu film aslında hayatımın en iyi filmlerinden. fazla söze gerek yok. ben zaten söyleyeceğimi açtığım topicte söyledeim.
B İ R B A Ş Y A P I T . . .
freemanaydin
freemanaydin

24 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Filmi Dün gece izledim Tarantino gerçekten iyi bir iş çıkarmış filmin özellikle diyaloglarını çok beğendim çok zekice hazırlanmış.Final sahnesi de biraz daha güçlü olabilirdi ama bunu da mazur görmemek lazım tüm sinema severlerin izlemesi gereken bir film (Orjinal CD nin üzerinde 13+ yazıyo ama en az 16+ olmalı)Saygılar...
megstory
megstory

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
filmi yeni ve çok geç izledim. aslında çoktandır izlemek istiyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı. herneyse film beklediğim kadar iyi çıkmadı ama yine de izlerken zevk aldım diyebilirim. bunda düblaj işinin işini kötü yapanlara verilmiş olması da rol oynamış olabilir. diyalogları fena değil ama boş laf da çok. steve buscemi her zaman ki gibi harika harvey keitel ve michael madsen de öyle. oyuncular işlerini iyi yapmışlar. ama film biraz daha yapıcı olabilirdi. mesela soygun sahnesi yok. bu sahneyi koyabilirlerdi filmin en sonuna. yine de her sinema severin izlemesi gereken bir film.
naked-soul
naked-soul

22 Ekim 2005 tarihinde eklendi
...bir Quentin Tarantino klasiği...bir grup mücevher hırsızının psikolojik hallerini konu alan mükemmel bir kara-film..her yönüyle sıradışı olan film,beyazperdenin altın çocuğu olan tarantinonun kült sayılabilecek enfes filmlerinden.kan,ihanet ,uzun süren ama içi boş ikili diyaloglar...ve karşınızda harika bir sinema keyfi.şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum
boyunayim
boyunayim

16 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
'diğer yandansa konu sıradan bir polisiye aksiyon filmi.. alışıldık' demiş efendi16. Bu Tarantino’nun en belirgin özelliğidir zaten: modası geçmiş daha önce denenmiş türlerde film çekip devrim yapar. Hiç kimsenin beklemediği tarzda aktarır filmi, ki zaten onu dahi yapan da aynı konuya bakarken bambaşka şeyler görüp aktarabilmesidir.
evrenkuclu
evrenkuclu

21 Aralık 2004 tarihinde eklendi
müthiş oyunculuklar
selin-taskin
selin-taskin

31 Ekim 2004 tarihinde eklendi
aklımda steve buscemi nin her zamanki gibi döktürdüğü film olarak kalan diyalogları ile izleyeni bağlayan film
ilkerekleme
ilkerekleme

25 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
bence süper bi film....ilk izlediğimde pekte sarmamıştı ama sonradan izleyip kendinizi verdiğinizde filmin akışına kendinizi buraktığınızda filmin keyifli vede seyirlik bi film olduğunu anlıyosunuz...8/10
byemrah177
byemrah177

23 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
filmi cok aradım amabulamadım en sonunda yerelkanalda karsımacıktı fılım tek kelımeyle mukemmel ozellikle tım roth ve mıchel madsen ızleyemeyenlere acıyorm
tekem49
tekem49

13 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
izleyemedim ama kesin izliyecegim . Quentin Tarantino yapmışşa güzel olduguna eminim
no-one-2
no-one-2

30 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Tüm dünyaya Quentin Tarantino adını ezberleten bu küçük bütçeli bağımsız yapım, 1991'in en büyük hitlerinden biriydi. Bir grup soyguncunun başarısız bir soygun girişiminin ardından toplanmalarını ve aralarında hesaplaşmalarını anlatan film, usta işi senaryosu ve çarpıcı oyunculuklarıyla öne çıkan ve baştan sona diken üstünde izlenen başarılı bir film. Yönetmenin ikinci filmi olan Pulp Fiction'da mükemmelleştirdiği döngüsel kurgu tekniğinin ilk işaretlerini gördüğümüz Rezervuar Köpekleri, bir bağımsız filmde olması gereken hemen hemen tüm unsurlara sahip: Bolca anti kahraman, ağzı kalabalık karakterler, hiçbir şey ifade etmeyen ama son derece matrak diyaloglar ve tabii ki Steve Buscemi...
kolaric
kolaric

25 Şubat 2004 tarihinde eklendi
üstad tarantino'nun en az pulp fiction kadar(hatta bence daha iyi) tadına doyum olmayan filmi. filmin yüzde doksan beşi tek bir garajda geçer ve karakterler durmadan konuşur ama tek bir saniye bile kopamaz, sıkılmazsınız. karizmatik köpeklerimiz etrafı kan gölüne döndürdükçe ağzınız açık kalır.

ayrıca harvey keitel oyunculuğuyla, michael madsen abimizse karizmasıyla yarar geçer bu filmde.

10/10. budur.
furkanb1903
furkanb1903

28 Ocak 2004 tarihinde eklendi
Kurgu bakımından izlediğim en güzel filmlerden biri. Zaten Quentin Tarantino gibi biri yapmışsa kötü bir film beklemek imkansız olurdu. Herkesin izlemesi gereken filmlerden biri ama ne yazık ki çok fazla bilinmiyor ve piyasada da kolay kolay bulunmuyor.
detay-2000
detay-2000

16 Ocak 2004 tarihinde eklendi
MÜKEMMEL..ne denebilinir ki başka..bu tarz yapılmış bir çok film var yani soyguncuların içinde bir köstebek falan ama bu film onları ATAsı ve taklit yapılamıyycak tek örneği..
banadolu
banadolu

28 Mart 2003 tarihinde eklendi
daha afişinden başlayarak insanı etkisi altına alıyor.başta tim roth ve sapık katil rolünde michael madsen olmak üzere muhteşem bir oyunculuk var.zekice kurgusu ve diyalogları ile fazlasıyla izlenmeyi hak ediyor