Altan Şimşek
9 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Boşa Harcanmış 1.5 saat; Öncelikle bu kadar sıkıcı bir senaryo olamaz sinama sadece diyaloglardan ibaret değildir, Pulp Fiction izledikten sonra o umutla bu filmi izleme gibi bir hatam oldu keşke hiç seyretmeseydim Tarantinonun tüm filmlerini izlemedim fakat Ucuz Roman, Kill Bill, Zincirsiz gibi güzel filmler arasında böyle bir filmi asla tavsiye etmem. yorumlara saygım var ama benim oyum negatif
Zevkler ve renkler tartışılmaz sözüne bir kez daha inandığım film. Yapılan yorumların aksine tam bir hayal kırıklığı ve fiyasko geldi bana. Laf kalabalığından başka bir şey olmayan, çok kötü ve berbat bir film bana göre. Bu filme başyapıt ve kült gözüyle bakanlardan özür dilerim ama tam anlamıyla vakit kaybı, hiçbir şey anlatamayan bomboş bir yapım. O kadar çok konuşma var ki başım ağrıdı diyebilirim. Biraz zorlayarak da olsa 3/10 veriyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum.
Neden iyi bir yönetmenin kötü bir çekebileceğine inanmak istemiyoruz anlam veremiyorum. İyiye iyi kötüye kötü demeyi ne zaman öğreneceğiz. Filmi gerçekten beğenenlere hiçbir lafım yok ancak bir film, sırf o yönetmen çekmiş, şu senarist yazmış, bu oyuncu oynamış diye izlenmez. İzlense dahi sırf bu nedenlere dayanarak beğenilmez. Derhal bu eziklik psikolojisinden kurtulmalı ve filmleri realist olarak değerlendirmeliyiz.
ucuz roman gibi bu filimde bende hayal kırıklığı bıraktı,soydukları yerle ilgili görüntü yok,sonu vasat,gereksiz sahneler,sadece dialoglar iyidi ve çekimler onun için 10/7 fazlası bence abartı olur :(
birçok yorumu okudum ama neden bu kadar beğenildiğini anlamış değilim,bence vasat bir film.olaylar tam olarak olmasada kimin ne olduğu tahmin edilebilir düzeyde .. birde filmin son sahnelerinden en actionlu sahneden büyük bir sacmalık var defalarca izledim neden öyle çözemedim.söylersem filmi anlatmış olurum ..kendiniz bulun .. 6/10
tarantino nun ilk kez bir filmini izliyorum bence abartıldıgı kadar güzel değil.yorum yazan bazı arkadaslar biraz abartmışlar.ben şahsen dahiyane bir sey bulamadım filmde.filmi farklı kılan bir sey göremedim.aynı hayal kırıklığını ucuz romanı izledikten sonra da bulmam.öyle umuyorum
ya arkadaşlar renkler ve zevkler tartışılmaz ama Bu film yorumların aksine inanılmaz hayal kırıklığı yaratıyor, buradaki yorumların gazıyla filmi aldım seyrettim ama çok sıkıcıydı ve konular çok kopuktu birbirinden kötü bir film
İzlemeyen arkadaşlar... Hiçbir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Tarantino yerine herhangi bir yönetmen aynı filmi yapsa ne kadar puan alacağını da merak ediyorum açıkçası...