Affedilmeyen
4,4

bs-hasan
bs-hasan

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi kovboy filmlerinden biri
brick84
brick84

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
"eger dükkanını benim en iyi arkadaşımın cesediyle dekore ediyorsa silah taşımalıydı"
eastwood
dalga-69
dalga-69

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
ilerleyen yaşlarına rağmen oyuncularının karizması müthiş kesinlikle izlenmesi gereken ve arşive katılması farz olunan bir film...harikulade!..
ahmetburak94
ahmetburak94

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Clint Eastwood bu filmi çekerek western filmlerinin kendisi daha iyisini yapana kadar son noktaya geldiğini gösterdi
metal-monster99
metal-monster99

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükkemel bir film, film gerçekten çok iyi, kesinlikle izlenmesi gereken bir film herkese tavsiye ederim 10/10
karavel-2
karavel-2

20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
mükemmel replikleri içimize işleyen yıllarca aklımızdan çıkmayan sözleri ile affedilmeyen filmi gerçek bir baş yapıttır.

-cehennemde görüşürüz william munny...
- evet der ve çeker tetiği...
bum!!!
son bir bakış...
tam anlamıyla muhteşem...

son derece güzel bir son müziği vardır.en sevdiğim bitiriş müziklerindendir,arkada güzel bir gün batımı varken o melodileri dinlemek...
cmltsn
cmltsn

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmeldi.Filmin sonu gerçekten hoşdu.Eski Bill' in dönüşü süperdi.Clint Eastwood üst düzey bir oyunculuk sergiledi.Diğer oyuncularda iyidiler.
karbondr
karbondr

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gerek film bittiğinde değerini anlıyorsunuz.. sonuna kadar bekleyin
toxic-22
toxic-22

19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
fazla söze gerek yok bence 10 numara bi film tam bir western klasigi dogal güselliklerle bezenmiş ve soundtrackta tam oturmuş ....
Iconoclast
Iconoclast

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi. Öncellikle Gene Hackman gerçekten çok iyi oynamış. Filmin geneline bakacak olursak daha çok bir Dram filmi olmuş. İşler spaghetti westernlerde olduğu gibi yürümüyordu filmde; daha gerçekçiydi. Soundtrack inde yer alan Claudia adlı (William Munny’nin eşinin adı) parça çok güzeldi.
aozturk191
aozturk191

27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
en iyi vahşi batı filmlerinden birisi.
icedearth-38
icedearth-38

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledikten sonra aklıma gelen ilk şey şu oldu ;

"Nerde o Sergio Leonenin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Clint Eastwoodun ihtişamlı filmleri"

Puana aldanmayın arkadaşlar filmi çok abartmışlar ki yani sıradan bir abartma değil iyi düşünün derim.
inevitable-mur
inevitable-mur

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
gercekten izlenmeye deger bır fılm.
ceiron60
ceiron60

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzel yanlız bi eksiği vardı oda müzikleriydi iyi kötü ve çirkinde her sahneye ayrı bi müzik ve hepside birbirinden hoş müziklerdi bu filmde onu göremedim malesef ama film gerçekten akıcı ve güzel 10/8
Selçuk A.
Selçuk A.

20 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Bu filmde Clint Eastwood,olayı klasik bir westernin çok ötesine taşıyor ve izleyiciyin kalbine dokunmayı başarıyor.Müzikleriyle,oyunculuklarıyla gerçek bir başyapıt.Gene Hackman'in de hakkını vermek lazım tabi...