throughout
7 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Hanekeden vasat bir film.. oluşturulan atmosfer etkili ama karakterlerin ve yaşananların son noktaya nasıl vardığı hakkında hiçbir anlatım ya da görsel öğe yok filmde.. tıpkı şuna benziyor.. gazetede örneğin trajik bir haber var.. "bir aile eve kapanıp ölümü seçti" şeklinde bir haber.. evet şöyle bir duraksarız, o anlık üzülürüz ama kısa sürede gelir geçer o etki.. ama o ailenin son noktaya nasıl vardığı hakkında bilgi verilseydi, bireyler tek tek anlatılsaydı o zaman çok daha dokunaklı bir haber olurdu.. aynı durum bu filmde de geçerli.. evet olay trajik ve düşündürücü ama etki yok.. hanekenin cache filmi, yönetmenin filmleri arasında favorim olmaya devam ediyor.. yedinci kıta, oluşturduğu atmosfer dışında, etkisiz bir film.. 5/10
bu neydi şimdi yaa!ağzım açık kaldı,harbi dram!eh işte denebilecek bi film.gerçi filmin 1989 yılında çekildiğini düşününce güzel denebilir,yinede pek beğenmedim :(
Tekrar eden rutinlerin sıklıkla karşımıza konulduğu bir film. Filmin temel araçlarından biri de sessizlik. Oyunculuklar da düz. Oldukça yavaş ilerleyen tempo ve izlemesi zor bir anlatım var. Bana hitap etmedi.