Filmi izlemeye başlarken, büyük bir beklentim yoktu, hatta normalin altında bir film bekliyordum. Film bittiğinde -bana göre- gayet isabetli beklentiler içine girdiğimi de anladım zaten :)))Tetikçi (Shooter)nin, gayet bilindik bir hikayeyi anlattığında birçok kişi hemfikirdir eminim. Hikayesi bildik de olsa, repiliklere serpiştirilmiş Anti-Amerikan söylemler herkes gibi benim de dikkatimi çekti ve bir o kadar da sevimli geldi.Val Kilmerin performansı oldukça tatmin ediciydi kanımca. Ancak Danny Gloveri kötü adam rolünde görmek bir parça değişik de olsa, o da iyiydi...Filmin sıradan hikayesi ve tatmin edici oyuncu performansları bir tarafa bırakılacak olursa, filmle ilgili en iyi taraf sanıyorum aksiyon sahnelerindeki başarısıydı...Çok acımasız olmak istemem, ancak Tetikçi 'izlense de olur izlenmese de' kategorisinde bir film benim için. Ancak yine de izlendiğinde seyirciyi pişman etmeyecek bir film olduğunu da kabul etmek gerek...
Tetikçi,Amerikan politikalarını yerden yere vuran bir film olmasına rağmen çok zayıf bir film.Mark Wahlberg ve Danny Glover iyi oynamışlar ama.Bence fazla birşey beklemeyin.Vasat bir film Tetikçi.Yine de izlenebilir.
Film bazı diğer yorumcuların dediği gibi ABD politikalarına eleştirisel bir bakış açısı getirmesine karşın; klasik intikam formatı üzerine kurulmuş bir yapıt olarak ön plana çıkıyor.. Aksiyon açısından son derece üst düzeyde, kurgusal ve oyunculuklar açısından da bence oldukça başarılıydı... İnsanı inanılmaz sürükleyen bir yapısı var ama bazı noktalarda klasik intikam formatı nedeniyle sıkıntı yaratıyor... Ama film aksiyon severler için ideal, çok memnun olacaklarına emin olabilirler... Seyredilmesini tavsiye ediyorum...
Filmin fragmanını izledim, havada bir jetin patlama sahnesi var oldukça amatörce çekilmiş hiç inandırıcı değil. Türün meraklılarına hitap eden bir film beklintileri minimumda tutmakta fayda var.
aslında beni böyle filmler fazla sarmaz fakat aksiyon film sevenler için hakkaten sürükleyici ve iyi bir film olmuş.ama puana bakıp fazla bişey beklemeyin.
anlamıyorum ya. neresi sıkıcı bu filmin. her saniyesine kadar aksiyon dolu, çarpıcı bir film. mark wahlberg hayranı olarak değil gerçek bir sinemasever olarak söylüyorum gerçekten çok sürükleyici.