Tetikçi
4,4

aysan86
aysan86

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film fena değildi,,ama bu puan çokfazla...bilindik kahramanlık filmlerinden,hele başroldekinin bakışları baya tuhaftıı:)))
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izledigim en sürükleyici filmdi acıkcası bu kadar iyisini beklemiyodum sürpriz oldu bana izlemeyen cok sey kacırır bunu samimiyetle sölüyorum ...
valendom
valendom

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
sonunda filmi izleme fırsatım oldu.ve evet güzeldi.belkide tek eksi yönü Jason Bourne dan sonra vizyona girmiş olması.Yani biraz Bourne havasında geçen eli yüzü düzgün ajanlar kategorisinde sıkışmış kalmış gibi.Geçenlerde okuduğum yazıdan anımsayarak söylüyorum gerçekten sanırım aksiyon yıldızları eskiler kadar bakımsız ve kaba olmuyorlar:) şunuda belirtmek lazım Mark Wahlberg filmde mükemmel bir oyunculuk çıkarmış.En basidinden yüzündeki o soğuk umursamaz ifade bile insanı doldurmaya yetiyor
kastamobu
kastamobu

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence bu film çok güzel olmuş keşke devamıda gelse 10 değil 10000 veririm bu filme
atakanozruh
atakanozruh

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Büyük umutlarla izlemeye başlayıp beklemediğimi bulamadığım bir yapımdı. Klasik bir Amerikan aksiyon gerilimi gibi geldi bana. Pusuya düşürülen bir adam ve onun temize çıkma çabası. Klişelerden kurtulamamış bir film. Yine de Mark Whalberg'in performansı ve ilgi çekici tetikçi sahneleri için izlenebilir. 6/10
pcplater
pcplater

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlemeye değer bir filim izlediniz mi bir daha izlemek isteyeceksiniz.anlayacağınız filim mükemmelden de öte..
sinema
1 ziyaretçi
6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle "muhteşem" daha doğrusu manyak olmuş:D
wayelemzed
wayelemzed

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Aksiyon filmi bazında ve sewenleri için değerlendireceğimiz zaman 10/10 verilebilecek kalitede yeni güzel bir film izleyipte sewmeyen görmedim henüz filmlerde hareket sewerim diyorsanız bu filmi kaçırmayın
mchl-mann
mchl-mann

3 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Olmayan bir sniper'ın hikayesi için Oliver stone imzalı JFK'yi tekrar tekrar izledim bu filmin kötü etkisinden kurtulmak için-Hayır rambo en azından derisini dikiyordu Markh-hero sniper-serumda yapıyor cidden korkunç
keddi88
keddi88

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok beğenerek ve zevk alarak izlediğim filmlerden biri kesinlikle tavsiye ederim..
yasin-kurtaran
yasin-kurtaran

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mukemmel bir senaryo ve film.. zaten mark wahlberg'ten boyle bir oyunculuk gormek beni cok da sasirtmadi..
djnemesis
djnemesis

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken,bol aksiyonlu filmlerden.. Şiddetle tavsiye ederim :)
cagdasbayat
cagdasbayat

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hareket ve aksiyon sevenler izlesin ama beni pek açmadı...
karizmatik062915
karizmatik062915

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
film gerçekten güzel bi film kesin izlenmesi gereken filmlerden biri olmasada izlenmesi gereken filmlerden biri filmi kaçırmayın izleyin güzel film 8/10
09tekke
09tekke

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
baştan sona sürükleyici,adrenalin dolu bir film.bu kadar iyi olacağını beklemiyordum.