Tetikçi
4,4

aloneant
aloneant

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
amerikan film endüstrisi içerisinde ne kadar amerikan sistemi yapılabilirse o kadarını yapan bir film, en güzel yanı ise bunu güzel bir aksiyonla birleştirebiliyor olması.
serhataykut
serhataykut

30 Mart 2008 tarihinde eklendi
son zamanlardaki seyrettiğim en iyi aksiyon filmlerinden biri.başından sonuna kadar sürükleyici bir film soluksuz izledim tek kelimeyle mükemmel herkese abartı gelebilir ama ben bu filme 10 üzerinden 10 veriyorum...
kral-2
kral-2

29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri.çok iyi düşünülmüş kusursuz bir film teşekkürler.108
sanosuki
sanosuki

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir aksiyon filmi.
Filmin konusu itibariyle askerler etrafında geçen bir film olmasına rağmen amerikanın büyüklüğünü, haklılığını, dünya jandarmalığını haklı göstermiyor, gözümüze sokmuyor, aksine anti-amerikan denilebilecek bir çizgide ilerleyerek diğer aksiyon filmleri dışında hafızamızda özel bir yer ediniyor.
İzlemenizi tavsiye ederim.
asteo620
asteo620

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Komplo içerisinde aksiyon başarıyla yerleştirilmiş...
det-maxpayne
det-maxpayne

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bir filmdi.
Amerikayı eleştiren çok kaliteli bir yapım.
Mark performansıyla 100 puanlıktı.
Aksiyon ve heyecan dolu bir filmdi.
kiminist
kiminist

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bir an bile hız kesmeden ilerleyen, sizi içine alan bir film. zaten mark wahlbergın oyunculuğu süper. izlenmesi gereken bi film.
Turgay
Turgay

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir senaryo ve mükemmel bir film.Mark Walhbergin müthiş karizması filmi 1 kat öteye taşımış.İzledikçe izleyesinizin geleceği bir fim.
bozoko007
bozoko007

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
süper olmasada bi sniper üzerine kurulu film bu kadar iyi çekilebilirdi xD
lefkeli-25

iyi film fakat 8,6 alacak kadar iyi değil bence
lincoln27
lincoln27

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Mark Wahlbergin en iyi filmi... Çok akıcı ve aksiyonlu... Sinema severlerin izlemesi gereken bir yapım... 8/10
Fetieroqlu
Fetieroqlu

25 Kasım 2021 tarihinde eklendi
MARK WAHLBERG komedi filminde bile oynasa aksiyon filmidir bu kesin diye düşünerek izlerim. Müthiş bir yapım harika, olağandışı bir oyunculuk ayrıca Kate Mara'nın güzelliği de apayrı bir dikkat konusu. spoiler:
İzlemekten sıkılmadığım sonu mutlu sonla ve intikamla biten bir film ''mutlaka izlenilmesi gerekenlerden''.