O neydi bee.. Silah seçimi, kullanımı konusundaki en iyi filmlerden biri.. NArk Wahlberg zaten Hollywoodun yükselen starı idi bu filmde de kanıtladı kendini.. Tabii vurgu yapılan yerlerde çok önemli, amerikan yönetimi acayip şekilde eleştirilirken bir an bizim ülkemizde de aynı olayları vuku bulduğunu düşünmeden edemedim.. Neyse.. Film olarak 4x4
Büyük umutlarla izlemeye başlayıp beklemediğimi bulamadığım bir yapımdı. Klasik bir Amerikan aksiyon gerilimi gibi geldi bana. Pusuya düşürülen bir adam ve onun temize çıkma çabası. Klişelerden kurtulamamış bir film. Yine de Mark Whalberg'in performansı ve ilgi çekici tetikçi sahneleri için izlenebilir. 6/10
aksiyon severler için güzel bir film.filmin başlangıç bölümü ve sonlara doğru daha fazla heyecanlı olmuş ayrıca orta sahneler biraz sıkıcı olsada konu gayet güzel işlenmiş.filmin amerikan karşıtı olması ise daha güzel.oyunculuk ise gayet başarılı.10/7
Filim iyi dozaj dolu aksiyon.Filmin amerikanın gerçek yüzünü yansıtması ,doğrusalcı yaklaşımı.Fakat şuda bir gerçekki amerikan başkanına o kadar yaklaşılıp veya bilmem nereden ateş edilmesi olanaksız olsa zaten usame bin ladin yapardı :).Filim bence izlenmeyi hakediyor,istisnalar bozmaz seveceksiniz.
Benim beklediğimden daha iyi bir filmdi. Biraz göze sokarcasına ama cesurca edilen bush karşıtı laflar, sıkı aksiyon ve bol bol entrika. Klişe bir öykü ancak işleniş ve yönetim başarılı. Bizim ?yönetemeyenler? örnek alsınlar...
kesinlikle izlenilmesi gereken tam bir strateji filmi. hiç bir şey kaybetmeyeceğiniz hiç tereddüt etmeden alabileceğiniz yegane filmlerden, hatta bu tarzda yapılmış en iyi film lafını rahatlıkla diyebiliyorum 10/10
Kaliteli bir aksiyon filmi. Sıkılmadan izleniyor ve şaşırtmayı başarıyor. Pek çok aksiyon filminde görmeye tanık olduğumuz abartı sahneleri daha makul seviyelerde olduğu için de daha mantık sınırları içerisinde bir film.
Son zamanlarda izledigim en sürükleyici filmdi acıkcası bu kadar iyisini beklemiyodum sürpriz oldu bana izlemeyen cok sey kacırır bunu samimiyetle sölüyorum ...