Spawn
4,1

ozarkx
ozarkx

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Spawn mükemmel ötesidir..bu filme iki üç yetmez...hele ilk filmdeki o şişman zebani karakteri yok mu........
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gayet iyi ve akıcı bir film. 10/9
muro
muro

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çizgi romandan uyarlama filmler arasında en başarılı filmlerden biri spawn.senaryo,kurgu,efektler,oyuncular mükemmel.izlemeyen mutlaka izlesin.soluk soluğa izleyeceğiniz bi film.tavsiye ederim
egfurkan
egfurkan

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Bu filmi ilk izlediğimde çok beğenmiştim. Hala seviyorum. 2.nin çekilmesini bekliyorum.
teenyoung
teenyoung

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
Küçükken Bunu İzlerdim çok Hoşuma Giderdi Michael Jai White hastaıyım bende Undisputed 2 De çoK güZeL aMa bu Sitede yoK Küçüklük Anılarından Dolayı 10/10
-Lord-
-Lord-

19 Şubat 2004 tarihinde eklendi
çok iyi.... tam eğlencelik... başarılı bir çevrim..
Osman Sayar
Osman Sayar

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

14 Şubat 2012 tarihinde eklendi
izledigm en iyi filmlerden biri de spawndir hayal gücünün sinirlarina dayanan bi film hakki çok yendi ve dewamini çok isteriz.
facamar
facamar

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence müthiş bir film izlediğim en iyi fantastik filmlerinden biri spawnın en sewdiğim özelliği her şeklegirebilmesi ve o muhteşem pelerini kesinlikle izlenmeli 10/10
korsan-x
korsan-x

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ben gercek bir film fanatigiyim diyenler sinemaya hasta olanlar eger bu filmi izlemedilerse yazik yani
Spawn devam film i cekilmeyerek adete bir hayal kirikligi oldu. Kanaatimce Spawn in devam fikminin cekilmemesi sinema tarihine buyuk bir kara leke... Eminim ki izleyenlerde benimle ayni kanaatte
leo988
leo988

1 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence yapıldığı yılla göre çok güzel bir film hatta şimdi yapılan filmlerle bile yarışabilicek kalitede. ben çok beğendim. bence gayet hoş ve kaliteli bir film olmuş
Film Makinesi
Film Makinesi

18 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Son derece başarılı efektleri olan kaliteli bir bilim kurgu-fantastik. Hellboy'u hatırlattı. Benzer yanları var. Tabii bu tür filmleri sevmeyenler beğenmeyecektir. Bu filmin başarısız olduğu anlamına gelmez.
dennizm
dennizm

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Harika bi film keşke bitmese diyorsunuz izlerken.
İkincisini hala bekliyoruz en erken 2007 yazı gelecek diye duydum.Artık ertelemeyin şunu yaaa!!!!
cakabo58
cakabo58

27 Şubat 2006 tarihinde eklendi
ne olur su yetkililer su filmin ikincisi için harekete gecebilir mi artık sacma sapan filmler cekeceklerine bu kadar karizma bir kahraman bulmus ve böyle etkileyici bir hikayesi varken neden 2.sini cekmezler anlayamıyorum.En sonunda adamları arayıp yapınsanıza kardesim su filmin 2 sini alla alla diyicem yeter yaa beklemekten sıkıldım artık,o kadar seviyorum ki spawm karakterini heralde anlamıssınızdır.Örümcek adam filan onun yanında bir hiç bence..
mikenportnoyy
mikenportnoyy

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
küçükken de millet batman falan severdi ben spawn severdim hala da öyle mükemmel film :)))
madduck-2
madduck-2

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çizgi raoman uyarlaması olarak harika bir film. özellikle çizgi film uyarlamalarıyla bu film sayesinde tanışanlar üzerinde diğer filmleri beğenememe gibi bir sorun yaratabilir. zamanına göre harika...izleyeli beş seneye yakın oldu ama hala çoğu sahnesi aklımda...