Ortalama puan
3,4
yayın
-
Star
-
Habertürk
-
Radikal
-
Radikal
Her dergi ve gazetenin puanlama sistemi farklı olduğu için, Beyazperde, puanları 0.5 - 5 yıldız üzerinden, kendi barometresine göre vermiştir.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Star
Uzun zamandır şöyle güzel bir polisiye seyretmedim diyorsanız işte size fırsat... Ben Affleck'in yazıp yönettiği Hırsızlar Şehri-The Town düşmeyen gerilimi ve hızlı aksiyonu ile kaçırılmaması gereken bir yapım
Habertürk
"Hırsızlar Şehri", bir soygun filmi olsa da bunu hiç de beklediğimiz kalıplarda karşımıza getirmezken, belli türleri aynı potada eriten tavrı, görkemli soygun sahneleri ve daha nicesiyle Clint Eastwood, Michael Mann, Sidney Lumet gibi yönetmenlerin işlerini hatırlatıyor zaman zaman.
Radikal
'Hırsızlar Kenti', bir grup soyguncunun eylemlerini ve FBI'la giriştikleri 'kedi-fare' oyununu anlatıyor. İkinci kez kamera arkasına geçen Ben Affleck ise, yönetmenliğinin oyunculuğunun önünde olduğunu kanıtlıyor
Radikal
‘Hırsızlar Şehri', "biz bu hikayeyi çok gördük" demeyecekseniz izlenir bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.