Klasik hırsız-polis filmlerinden biri değil ben affleck bu filmle yönetmenliğinin ve oyunculuğunun ne kadar başarılı olduğunu ispatlıyor.Uzun süresine rağmen,heyecanlı,sonuna kadar akıcı yüksek puanı hak eden bir film.Soygun teknikleri,maskeler falan hepsi çok orijinal ve izlenmeyi hak ediyor.8/10
Uzun süresi biraz kısaltılsaymış daha iyi olurmuş ama yinede güzel film diyebilirim. Ben Affleck bence yönetmenlikte oyunculuğundan daha başarılı olacak.
Ben kendi adıma bu filmi çok fazla beğenemedim evet belki Ben Affleckin şu ana kadar izlediğim en iyi performansı evet Jeremy Renner Hurt Lockerdan çok daha başarılı ancak film iki soygun bölümü hariç (ki bu filmin sadece 1/3 kısmını teşkil ediyor) çok sıkıcı geldi bana. Çok fazla konuşmaların içerdiği aksiyonu az olan ve hiç inandırıcı olmayan bir aşk hikayesi anlatılıyor filmde. Yanlız bu filmde hiç kimsenin dikkat etmediği bir detay var ve bu detay beni filmden adeta soğuttuğu. Filmle ve konusuyla uzaktan yakından ilgisi olmayan islamiyete ve bununla birlikte müslümanlığa yine bir cümlede laf ediliyor. Gerçekten şaka gibi, Hollywoodun bu 11 Eylül paranoyak sendromuna son vermesi gerekiyor gerçekten yeter artık.
Jeremy Renner iyi bir performans sergilemişti.Gerçekten seyirciye serseri biri olduğunu aktarıyor.Ben Afleck iyi bir yönetmen olma yolunda ilerliyor.İzlenebilir bir film.
Gerçekten çok fazla boş zamanım var ve bunu rahatlıkla harcarım diyorsanız izleyin derim. Tür : Gerilim / Romantik / Dram / Suç demişler bence gerilim ve romantik i bir kenara atıp sadece dram suç diyebiliriz. bi kere film gereksiz yere uzun çok sıkıyor. 2 saate yakın. evet iyi yönetilmiş oyunculuklar iyi ama yinede en fazla 10/6
Mükemmel olmasada gayet iyi bir olmuş. İzlerken oyuncularla beraber heyecanlanıp duygusala bağladığınız için filmin oyuncularının rollerini hakkıyla yaptığı gösteriyor. 2010un en iyi 10 filmi arasına girebilir. 7/10