True Romance
4,2

theyurdal
theyurdal

19 Şubat 2026 tarihinde eklendi
izlemesı zevklı cok guzel bır fılm
Ilknur K
Ilknur K

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
bazı sahneler o kadar tarantino kokuyorki. bu film tam bir baş yapıt. kategorisinde süper. oyunculuk zaten iyi. 5/4
Meet-in
Meet-in

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
3 kelime ifade eder bu filmi:Müthiş,müthiş ve müthiş :) özellikle Patricia Arquettenin o tatlı gülüşüne,sesine ve tabiki oyunculuğuna hayran kalmış durumdayım.9/10
aheyahey
aheyahey

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
tarantino yönetmese bile filmin tarantino tezgahından geçtiği hemen anlaşılıyor.. oyunculuklar, senaryo çok güzel..ve tabi müzikler on numara.. kesinlikle izleyin
deckard76
deckard76

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film.Senaryosu,unutulmaz diyalogları ve müthiş oyunculukları ile sıkı bir macera.İki usta aktör Christopher Walken ve Dennis Hopper arasındaki diyalog sinema antolojilerine geçmiş enfes bir sahnedir.Sondaki çatışma sahnesi en iyiler arasında yer alır.10/9
odinhan
odinhan

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Harika diyologlara sahip eğlenceli tipik bir Tarantino filmi.10/8
timsah8342
timsah8342

17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
tony scott"ın diğer büyük prodiksiyonlu filmlerinin biraz gölgesinde kalıp fazla popüler olamamış bir film ama bu demek değildirki film güzel değil kesinlikle film muhteşem hatta tony scott"ın çoğu filminden dahada güzel izleyin diyorum başka şey demiyorum
tupac-dmx-96
tupac-dmx-96

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence ıyı bır fılm tony scott bıle en ıyı fılmım demıs daha ne olsun kesınlıkle ızleyın derım senaryosunu trantıno yazmıs ama maddi ımkanı olmadıgı ıcın satmıs senaryoyu keske o cekseydı daha ıyı olurdu bence
cnzns
cnzns

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
aksiyon arayanlara tavsiye edilebilecek bir film.aksiyonun yanında duygusallık da unutulmamış ve güzel bir yapım olmuş.tarantino nun da etkisini fark etmemek elde değil gerçekten 7.5/10
Frank-Serpico
Frank-Serpico

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
gercektende tam bır tarantınoo fılmı heryerden kendını bellı edıor gozu kapalı kım oldugunu bılme seneryonun tarantıno oldugunu anlayabılecegınız gusel bır fılm askı bole bır suc fılmıne en ıyı kım ısler dersenız herhalde kuskusuz tarantıno gelır ...guseldı gusel ızleyın
delicewatt
delicewatt

10 Kasım 2006 tarihinde eklendi
diyaloglar, karakterler ve kurgu iyi, film de tabi ki. fakat clarence’in filmin başlarındaki hali filmin devamında çok değişiyor, burda bir sıkıntı mı olmuş acaba diye geçirdim içimden.
mayhemproject
mayhemproject

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
müthiiiiş bi kadro ve daha fazlası.güzel kurgu sizi görmek istediginiz seye odaklayan bi senaryo.
jamesbond-2
jamesbond-2

20 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Çok güzeldi,tony scott iyi bir iş çıkarmış diyebilirim.8/10
fragilegirl
fragilegirl

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
christian slater ve patricia arquette'nin gözkamaştıran oyunculuklarıyla ve yansıtılan müthiş aşkla izlenmesine doyum olmayan bir tony scott filmi.8/10
esat-ozcan
esat-ozcan

20 Eylül 2005 tarihinde eklendi
True Romance kadroya bakıldığı zaman tam bir yıldızlar topluluğu.Sağlam senaryo-yönetim ve oyuncuların mükemmel performanslarıyla gerçekten de başarılı bir film ortaya çıkmış.Tabii gönül Gary Oldman ve Dennis Hopper'ı daha fazla izlemek isterdi ama ...Bu arada Brad Pitt belki de en kısa ve en iyi oyunculuklarından birini sergilemiş(Özellikle kullandığı 2cümleyle herşeyi berbat etmesi).