True Romance
4,2

Chev
Chev

29 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ekip güzel,seneryo güzel herşey güzel..Mükemmel bir film..
kalpsiz
kalpsiz

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Tony Scott ve Tarantino.. İki usta birleşmiş ve ortaya müthiş bir sinema şöleni çıkmış. Dialogları, işlenişi, kurgusu ağzı açık bırakan cinsten. Herkese tavsiye..
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Baştan sona zevkli ve akıcı bir film...Gerek oyuncu kadrosu gerek oyunculuklarıyla ve sağlam senaryosuyla bu film arşivinize girmeyi ve izlenmeyi hakediyor...
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Yönetmen Scott’ın, yapımcı Jerry Bruckheimer’sız çektiği ve hem eleştirmenlerin hemde seyircilerin günüllerinde taht kuran bir şahaser.
Jet-Li-2
Jet-Li-2

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bilmiyorum....Kelimeler sanki kafamda donup dolaşıyor, parmaklarıma kadar yol alamıyor...1 saat once izledim, kült kelimesinin anlamını ogrendim.Başyapıtın ne demek oldugunu ogrendim.Film izlemek bu olmalı film yapmak bu olmalı senaryo yazmak bu olmalı dedim...Daha sözü uzatmaya gerek war mı ???
ser-optimum
ser-optimum

25 Ekim 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bir film tarantinodan böyle duygusal bir senaryo hiç beklemiyordum doğrusu.9/10
revix-2
revix-2

14 Nisan 2008 tarihinde eklendi
10 numara film olmuş filmin kadrosu görülmeye deger bred pit cok az rol alasada filmdeki rolü cok güzel
aşk ve akisyonu içinde bulunduran nadir güzel filmlerden biri ilzmenizi tavsiye ederim
filmin tarantino kokus ayrı bir tat veriyor
10/10
no-one-2
no-one-2

29 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Christopher Walken ve Patricia Arquette’in performansları olağanüstü.Senaryosunda tarantino imzası olması da artısı.
kirpiotuzbes
kirpiotuzbes

30 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Hayatımda bir film izlerken geçirdiğim en keyifli iki saat. Emeği geçenlere teşekkürler. 10/10
ezelertekin-tas
ezelertekin-tas

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi aşk filmi. Bunu yazdığımı gören bazı kişiler beni olumsuz yönde eleştireceklerdir. Ama kriter meselesi... Ciddi manada insanı cezbeden ve çeken bir kült benim için. Şöyle yorumlamak en iyisi; yoldan geçerken selam verebileceğin kişiler kadar yakın, kapı komşunu hiç tanımamış olmak kadar uzak. Teşekkür ve tavsiye ediyorum
birci-cavus
birci-cavus

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
sıradan filmlerden sıkıldaysanız bi parça heyecana ihtiyacınız varsa mutlaka izleyin
reload1983
reload1983